Malatya'da Ramazan Bayramı Kutlama Programı

Malatya'da Ramazan Bayramı Kutlama Programı

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı kutlama proğramı Hürriyet Parkı Belsos tesisleri önünde gerçekleşecek. Yapılan açıklamada;

Bayramlar milli ve dini duygularımızın manevi esintisi altında örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurumuzun somut münasebetlere dönüştüğü, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendiği günlerdir. Bu münasebetle, dargınlıkların ortadan kalkmasına, barış ve hoşgörünün gönüllere yerleşmesine vesile olan Ramazan Bayramı, ilimizde de büyük bir coşku ve heyecanla kutlanacaktır.


Bu coşkuyu yaşamak ve mübarek Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamak amacıyla; Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerimiz tarafından tüm Resmi Kurum ve K u r u l u ş l a r ı m ı z , S i v i l T o p l u m K u r u l u ş l a r ı m ı z , M e s l e k Ö r g ü t l e r i m i z v e A z i z V a t a n d a ş l a r ı m ı z ı n katılımlarıyla 0 2 M a y ı s 2 0 2 2 P a z a r t e s i g ü n ü s a a t : 1 7 . 0 0 ' d e H ü r r i y e t P a r k ı ( B e l s o s T e s i s l e r i Önü)'nda bayramlaşma töreni gerçekleşecektir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Muhterem Halkımıza birlikte hizmet sunmakta olduğumuz kurum ve kuruluşlarımızın çok değerli yönetici ve personelinin ve Aziz Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlara erişmelerini diliyorum.


Aydın BARUŞ

Vali

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme