Malatya'da seçim hareketliliği yaşanıyor

Malatya'da seçim hareketliliği yaşanıyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık ve Oda seçimlerinin  2 Ekim’de olacağının açıklanmasının ardından adaylar çalışmalarını hızlandırdı.
   Malatya Ticaret ve Sanayi Odası mevcut Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu seçim ofisinde ziyaret eden Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Başkan Yardımcısı Said Yalçın, seçim hareketliliği ve süreç hakkında istişare ettiler.
   Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Her potansiyelden, düşünce yapısından ve sektörden, güçlü bir ekiple tekrar yola çıktığını söyleyen Sadıkoğlu“şimdiye kadarki görev ve sorumluluklarımı taçlandırdığıma inanıyorum. Kimseyle atışmak, çekişmek için değil bölgemize hizmet etmek için tekrar göreve talibiz. Kimseden icazet almadık, kimsenin adamı olarak yola çıkmadık. Malatya sanayicisinin sesi, soluğu olmak için,yine ,yeniden hizmet için  göreve talibiz” dedi. 
   Sadıkoğlu,’’ Malatyamızın asıl yükünü çeken yerel işletmelerimiz ve tesislerimizin mücadele ettiği alanlarda, yanında hissettiği destek ve çözümler üretmeye devam etmek için tekrar göreve talibim. Biz bu seçimden sonra azalmayı değil, çoğalmayı düşünüyoruz’’şeklinde konuştu.
HABER: Filiz YAVUZKURT

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme