Malatya Dünya Wushu Şampiyonlarını Ağırladı

Malatya Dünya Wushu Şampiyonlarını Ağırladı

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonumuzun ve Malatya Wushu Kung Fu İl Temsilciliğimizin Ortaklaşa Düzenlediği Wushu Taolu Eğitim Gelişim Seminerimizde Dünya Wushu Şampiyonu Elif AKYÜZ ve Zeynep Makbule AKYÜZ’Ü İlimizde ağırladık.

Türkiye Şampiyonası öncesi İlimize gelen Dünya Wushu Şampiyonu Elif AKYÜZ ve Zeynep Makbule AKYÜZ’Ü İlimiz Yakınca Spor Salonu’nda hafta sonu tüm sporculara iki gün boyunca Gelişim Semineri verdi.
Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Malatya Wushu Kung Fu İl Temsilcisi Malik DİNÇ; ‘’Dünya Şampiyonları’nı İlimizde ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz.
18-28 Şubat 2024 Tarihleri’nde Yalova İli’nde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası için ön hazırlıklarımız devam ederken, sporcularımıza moral motivasyon kaynağı olmaları için hafta sonu İlimize Şampiyon AKYÜZ Kardeşleri davet ettik. 
Türkiye Şampiyonası Ön  Hazırlıkları 2 gün boyunca İlimizin tüm sporcuları katılım sağlayarak , güzel bir antrenmanın yanı sıra gelişim semineri oldu. Desteklerinden ötürü Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonumuza ve Dünya Şampiyonu AKYÜZ Kardeşlere çok teşekkür ederim.’’Dedi.
Dünya Şampiyonları AKYÜZ Kardeşler ise Basın Açıklaması’nda;’’6 Şubat Depremi’nden sonra biz ve Federasyonumuz deprem yaralarını hep birlikte sarmak için deprem bölgelerini hem ziyaret hem de gelişimlerinde katkı sağlamak için eğitim semineri verme kararı aldık. Malatya İli’ne bizlerin bu 2. gelmesi oldu. Bir elimiz Malatyalı sporcuların üzerinde olacak. Depremzede sporcularımıza elimizden gelen en iyisi aktarmak için bugün buradayız. 
2 gün boyunca bizleri burada misafir eden Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu İl Temsilcisi Malik DİNÇ hocamıza ve Malatya Wushu Ailesi’ne çok teşekkür ederiz. Malatya’daki sporcularımıza bir katkımız olmuş ise ne mutlu bizlere. Bu gün olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanındayız. Yaralarımızı hep beraber sarıp tekrardan ayağa hep birlikte kalkacağız. Türkiye Şampiyonası’nda  Malatya’daki sporcuların illerini en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor ve güveniyorum. Her şey güzelim Malatya’nın Wushucuları’na olsun. ‘’Dediler.
Gelişim seminerin de söz alan, Malatya Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet ÖZGÜL konuşmasında; Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonumuzun ve Malatya Wushu Kung Fu İl Temsilciliğimizin Ortaklaşa Düzenlediği Wushu Taolu Eğitim Gelişim Seminerine  hoş geldiniz. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde Spor Ailesi olarak birlikteyiz. Wushu Branşı’nı yakından takip ediyorum. Sizlerin özverili çalışmalarınız bizleri çok mutlu ediyor. Malatya Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak tesislerimiz ve bizler her daim tüm branşlar da spor ve sporcularımızın yanındayız. Dünya Şampiyonu AKYÜZ Kardeşler, bugün bizlerle Wushu Taolu Eğitim Gelişim Seminerine Geldiler bu seminerin Hakem, antrenörlerimize ve sporcularımıza katkı sunacağını umuyorum. AKYÜZ Kardeşlerin başarıları ülkemizi bizleri mutlu ediyor. Wushu Taolu branşın da şehrimizi de başarılı sporcuların çıkacağına inanıyorum. Ailelerimize, hakemlerimiz, antrenörlerimize ve sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. İl temsilciliğinin programı dâhilin de yapılan seminerin de hayırlı ve başarılı olmasını dilerim
 

Bakmadan Geçme