Malatya Oryantiring Hakem Ailesi Büyümeye Devam Ediyor.

Malatya Oryantiring Hakem Ailesi Büyümeye Devam Ediyor.

Malatya Oryantiring Ailesi her geçen başarılara imza atmaya devam ediyor.Türkiye Oryantiring Federasyonu Aday Hakem Kursu, 3-4  Şubat 2024 Tarihi’nde gerçekleştirildi ve kurs sonunda, katılan adayların tamamı sınavı geçti.
     Malatya da ilklere ve büyük projelere imza atmaya devam eden Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya yönetim kurulu bir dönemde ikinci kez Aday Hakem Kursu İlimizde açarak 60 Aday Hakem ile projesini gerçekleştirdi.
Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen konuşmasında; "Başta Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanımız Sayın Prof.Dr. Tekin Çolakoğlu ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Köksal  Aksoy  olmak üzere, iki gün bizlere günlük eğitim veren Türkiye Oryantiring   Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan İbrahim Biricik, Organizasyon Kurulundan Dr. Yalçın AYDIN ve Adıyaman Hakemleri’nden Yusuf AYDIN hocalarımıza teşekkür ederiz." Dedi.

          Türkiye Oryantiring Federasyonu  adına konuşma yapan Merkez Hakem Kurulu Üyesi İbrahim Biricik ise; "Malatyalı Hemşeriniz olarak sizler ile gurur duyuyorum.  Malatyamız her geçen gün büyük başarılara imza atmaktadır. Uzakta da olsam bir gönlüm Malatya'da olup İlimizde yapılan Oryantiring Faaliyetleri’ni yakından takip ediyorum. Memleketimde eğitmen olarak kurs vermek gurur verici. Bizler Türkiye Oryantiring Federasyonu Ailesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız.  Yeter ki hep bir olalım ülkemiz ve Malatya'mız için canla başla çalışalım. Tüm kursiyer arkadaşlarımızı tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dilerim." Diye konuştu.
         Kurs sonunda, Online Bağlantı ile canlı yayına katılım sağlayan; Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU konuşmasında;’’ Malatya İli’ni yakından takip ediyorum, Başarılara ve ilklere her zaman ilk olarak imza atmaya devam ediyor. 6 Şubat Depremi’nden sonra  İliniz Oryantiring Ailesi bu alanda baya aktif İlinizle gurur ve onur duyuyoruz. Her zaman olduğu gibi bugünde baya büyük katılım olmuş. Şimdiden yeni kursiyerlerimize Aday Hakemlikleri hayırlı ve uğurlu olsun. Tüm hocalarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. ‘’Dedi.
 

Bakmadan Geçme