• Haberler
  • Spor
  • Malatya Yeşilyurtspor, Transferde Atağa Kalktı

Malatya Yeşilyurtspor, Transferde Atağa Kalktı

Dış transferde hareketli günlerden geçen Malatya Yeşilyurtspor, Siverekspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Burak Altungök ile Arguvanspor'un başarılı file bekçisi Davut Paşa ile anlaşmaya vardı.

Dış transferde hareketli günlerden geçen Malatya Yeşilyurtspor, Siverekspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Burak Altungök ile Arguvanspor’un başarılı file bekçisi Davut Paşa ile anlaşmaya vardı.
Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Futbol Liginde üst sıraları hedefleyen Malatya Yeşilyurtspor, kadrosunu tecrübeli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor.
Akşehirspor’dan stoper Hakan Saldırboyu ile Ankara TKİ’den ortasaha oyuncusu Hüseyin Değer ile anlaştıktan sonra kadrosundaki eksik mevkileri nokta transferlerle güçlendirmek için yoğun bir görüşme trafiğinden geçen Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Yönetimi, Siverekspor’dan defans oyuncusu Burak Altungök ile birlikte Arguvanspor’un başarılı file bekçisi Davut Paşa’yı renklerine bağladı.
Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Adnan Çoban, yeni sezonda takımı hedefe taşıyacak kadro kurmak için başlattıkları görüşmelerde iki futbolcuyla daha anlaştıklarını söyledi.
Başkan Çoban, geride kalan sezonlarda yer aldıkları takımlarda ortaya koydukları performansla dikkatleri üzerine çeken Siverekspor’dan defans oyuncusu Burak Altungök ile Arguvanspor’dan kaleci Davut Paşa ile resmi sözleşme imzaladıklarını açıkladı.
Teknik heyetin raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Çoban, “ Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen bir takım oluşturmak için kadromuzu başarılı isimlerle güçlendiriyoruz. Akşehirspor’dan stoper Hakan Saldırboyu ile Ankara TKİ’den ortasaha oyuncusu Hüseyin Değer’den sonra yaptığımız görüşmelerde anlaşmaya vardığımız Siverekspor’dan defans oyuncusu Burak Altungök ile Arguvanspor’dan kaleci Davut Paşa ile tüm konularda anlaşmaya vardık. Hâyırlı uğurlu olsun. Dış transfer çalışmalarımız kapsamında anlaştığımız oyuncuları kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme