Malatyalı Muhtarlardan Ankara çıkarması

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Ankara'da, Malatyalı mahalle muhtarlarını ağırladı.

Malatya’nın Battalgazi, Yeşilyurt, Arapgir, Darende, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçe mahalle muhtarları sorun ve taleplerini iletmek için gittikleri Ankara’da, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın konuğu oldu. 

Sorun ve taleplerini iletmek için gittikleri Ankara’da, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprakla bir araya gelen Malatyalı mahalle muhtarları ilk olarak AK Parti’nin grup toplantısına katılarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledi.

Grup toplantısı sonrası bir dizi temaslarla bulunan mahalle muhtarları daha sonra AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini iletti.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Ölmeztoprak,”  “Bugün Gazi Meclisimizde Malatya Muhtarlar Derneği Başkanımız Şahin Demirci, dernek çatısı altındaki mahalle muhtarlarımız ve mahallelerimizden ilk etapta meclis toplantımıza katılım sağlayabilen muhtarlarımızla grup toplantımızın ardından çeşitli istişarelerde bulunduk. Muhtarlarımızın tüm talepleri yerelde çok değerli hemşerilerimizin ihtiyaçlarını yansıttığı için son derece önemli. Bu önem ve değerle birlikte 7/24 hem icraatın içinden ilgilenip hem de takip edip sorunsuz ve olumlu dönüşlerle kendileriyle diyalog halindeyiz. Bu diyaloğun en güzel sonuçlarını Malatya’mız için temenni ediyoruz ve aynı zamanda gayret ediyoruz. Gün boyu gerek bakanlıklarımız gerekse grup toplantımızın ardından bazı istişari sohbetlerimizde Malatya’mızı her yönüyle gündeme getirip; gündemde tutup; taleplerine çözüm olabilmek başlıca gayelerimizden. Bu noktada kararlıyız ve çalışma azmimizi birlik dirlik içerisinde devam ettireceğiz inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle bugün tekraren belirttiği gibi niyet hayır, akıbet hayır inşallah.” diye konuştu

Bakmadan Geçme