• Haberler
  • Spor
  • Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nden ABYB'ye Ziyaret

Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nden ABYB'ye Ziyaret

Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nden ABYB'ye Ziyaret

Malatyaspor  Taraftarlar Derneğinden Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Kaplan ziyaret kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’a 6 Şubat depreminden dolayı geçmiş olsun dileklerini ileterek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kaplan, “Malatyaspor Taraftarlar Derneği olarak bir çok faaliyet gerçekleştirdik. Depremzedeler ile her daim beraber olduk ve yardımlarımızı esirgemedik. Bildiğiniz üzere Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin ardından yıkılan binlerce bina görünmeyen tehlikeler barındırıyor. Yıkılan binalarla birlikte yüksek miktarda asbest yayılıyor.Bu anlamda derneğimiz 800 bin adet cerrahi maske dağıtımına başlamıştır. “ dedi.
Yeni Malatyaspor hakkında da bilgi veren Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Kaplan, “Malumunuz deprem dolayısıyla bu senede TFF bizi muaf tuttu. Şu anda Kongerde yapılan seçimde Adil Gevrek tekrar başkanlığa seçildi. Bu dönem umuyoruz ki kulübün borçlarını halledip önümüzdeki sezon takımımızı 1.lig’e hazırlamasıdır. Biz taraftarlar olarak önümüzdeki senenin hazırlıklarına yönetimimiz ile başladık” ifadelerini kullandı.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Serdar Kaplan başkanımız sevilen sayılan ve yıllardır bu takımın cefasını çekmiş bir kardeşimiz. Şu anda başkanlığa getirilmesi doğru ve isabetli bir karar olmuş. Bizler yayın organlarımız ile birlikte Taraftarlar Derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyor ve takdir ediyoruz. “ dedi.
Ziyaret sonrası ‘Derebeyleri Malatyaspor Taraftarlar Derneği Dergisi’nin 3.sayını ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’a takdim ettiler.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme