Maski Çareyi Yorumları Kapamakta Buldu

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (Maski) Genel Müdürlüğünde sıkıntılar bitmek bilmiyor. Vatandaş Maski'den rahatsızlığını hangi birime bildireceğini şaşırmış durumda..

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (Maski) Genel Müdürlüğünde sıkıntılar bitmek bilmiyor. Vatandaş Maski’den  rahatsızlığını hangi birime bildireceğini şaşırmış durumda..
Haber merkezimizi arayan bir çok muhtar ve vatandaş Maski çalışmalarından rahatsız olduklarını vurgulayarak, “ Mahallede 10 gündür boşa akan su var. 10 gündür maski 185’i arıyoruz. Birazdan gelecek. Şimdi Gelecek. Yarına Kaldı şeklinde cevap almaktayız. Yetkili kişilere ulaşıyoruz; yetkili kişiler tamam muhtarım , tamam vatandaşım hemen diyorlar arkası kiraz bahçesi. Bu kadar vurdumduymazlık, vatandaşı çileden çıkarma, Malatya’nın suyunun 10 gündür boşa akması umurlarında dahi değil..” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
Bu arada Maski X kurumsal hesaplarından yaptığı tüm paylaşımları yorumlara kapatmış durumda. Vatandaşların yoğun eleştirisine maruz kalan yetkililer çareyi yorumları kapatarak çözdü. Bu arada Malatya’da su kesintilerinin Basın bildirilmemesi de ayrı bir sıkıntı olarak görülmekte.. 

Bakmadan Geçme