MASTÖB'den MAKADER'e tam destek

MASTÖB'den MAKADER'e tam destek

Malatyalılar Dernekleri'nin bir araya gelerek oluşturduğu Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Genel Başkanı Nazife Özdemir, son dönemde yurtiçi ve yurtdışındaki hemşerileri adına sosyo-ekonomik değeri yüksek projeler üreterek başarıyla uygulamaya koyan, hemşeriler arasında koordinasyonu arttırarak katma değere dönüştüren Malatya Kalkınma Derneği'nin (MAKADER) tüm çalışmalarını destekleme kararı aldı. Çatısı altında 240 Malatya derneğinin bulunduğu MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir, geçtiğimiz hafta Başkent İstanbul'da bir araya geldiği MAKADER Genel Başkanı, Sosyal Hizmet Uzmanı (SHU) Hakan Berktaş'a derneğin proje ve faaliyetlerini yakından takip ettiklerini, her birini çok başarılı bulduklarını ve takdirle karşılaştıklarını söyleyerek destek sözü verdi. 

Genel Başkan Nazife Özdemir, başta 'Malatyalılar Ticaret Merkezi' projesi olmak üzere, 'Malatyalı Sanatçıların Desteklenmesi' ile 'Gastronomi' alanındaki tanıtım çalışmalarına her türlü katkıyı sağlayacaklarını ifade etti. Nazife Özdemir, her Malatyalı'nın, özellikle ticaretle uğraşan hemşerilerinin mutlaka Makader.org sayfasına girerek Malatyalılar Ticaret Merkezi'ne kaydını yaptırması için yönlendirme, bilgilendirme ve tanıtım çalışması yapacaklarını belirtti. 

Özdemir, aynı zamanda Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Yakınları Derneği Genel Başkanı olan SHU Hakan Berktaş'ın bir Malatyalı olarak yaşlı hizmetleri alanında da çok güzel projeleri hayata geçiriyor olmasından büyük mutluluk duyduğunu, ihtiyaç sahibi hemşerilerin bu konuda da bilgi edinebileceğini söyledi.

MAKADER Genel Başkanı Hakan Berktaş ise dernek olarak MESTÖB bünyesine katılacaklarını belirterek, "Yoğun bir çalışma temposu içerisinde hemşerilerimize maddi ve manevi fayda sağlayacak bir çok önemli projeyi hayata geçiriyoruz. Amacımız; birleştirici olmak, Malatyamıza ve hemşerilerimize katma değer sağlamaktır, ayrıca Malatya'ya 'Marka Değeri' kazandırmak için hemşerilerimiz arasında iletişimi arttırarak güç birliği yapmayı da hedefliyoruz" dedi.

www.makader.org
www.alzheimerdemansdernegi.org
www.sosyalrehberlik.com
www.mastob.org.tr

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme