• Haberler
  • Malatya
  • MHP Milletvekili Fendoğlu, Yazıhan'da 1 Günde 8 Kırsal Mahalleyi Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Fendoğlu, Yazıhan'da 1 Günde 8 Kırsal Mahalleyi Ziyaret Etti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yazıhan ilçesindeki 8 kırsal mahalleyi bir günde ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yazıhan ilçesindeki 8 kırsal mahalleyi bir günde ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yazıhan ilçesine bağlı 8 kırsal mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 Ziyaretler öncesinde MHP Yazıhan İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile değerlendirme toplantısı yapan Fendoğlu, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluşarak, yerel sorunları dinledi ve talepleri not aldı.

Fendoğlu, Çivril Mahallesi’nden Muhtar Nedim Dönmez ve depremzede köylülerle bir araya gelerek, devlet tarafından yapılan köy evleri hakkında bilgi aldı. Sadıklı Mahallesi’ni ziyaret eden Fendoğlu, Muhtar Vahap Sarıkaya ve mahalle sakinleriyle görüştü.

Epreme Mahallesi'nde Muhtar Ahmet Aksüt ile bir araya gelen Fendoğlu, mahalle ilkokulunun bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Çavuş Mahallesi’nde ise Muhtar Hasan Korkmaz ile birlikte köy sakinlerinin sorunlarını dinledi.

İriağaç Mahallesi’nde Muhtar Seyhan Özkul ve mahalle halkıyla buluşan Fendoğlu, bölgedeki sorunları not aldı. Tahtalı Hacı Damı Mezrası’nda Muhtar Turgut Gündüz’ün evinde vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri değerlendiren Fendoğlu, Erecek ve Buzluk Mahallelerinde vatandaşlarla sohbet ederek  sorun ve talepleri dinleyip, istişarelerde bulundu. 

MHP İl ve MHP Yazıhan ilçe yönetimi ile birlikte 1 günde 8 kırsal mahalleyi ziyaret eden Fendoğlu, vatandaşların yerel ve genel  sorun ve taleplerini ilgili mercilere ileterek, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik adımlar atılacağını belirtti.

Bakmadan Geçme