Milletvekili Ağar, Elazığ'da ziyaretlerini ve temaslarını sürdürüyor.

Milletvekili Ağar, Elazığ'da ziyaretlerini ve temaslarını sürdürüyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ’da ziyaretlerini ve temaslarını sürdürüyor.

Milletvekili Ağar, Elazığ programı kapsamında ilk olarak Sivrice ilçesini ziyaret etti.
Ağar, Sivrice Kaymakamlığına atanan Efecan Şahin'e hayırlı olsun temennisinde bulunup, başarılar diledi.

Milletvekili Ağar daha sonra AK Parti Sivrice İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Cemal Babür ve yönetim kuruluyla bir araya gelen Ağar, parti çalışmaları hakkında bilgi adı.

Ağar, Zeytinburnu Belediyesinin desteği ile Sivrice Belediyesi tarafından inşa edilen Sivrice Kültür ve Kongre Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Milletvekili Ağar, Sivrice ilçesine kazandırılan Merkeze katkılarından ötürü Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a teşekkür etti.

24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan ve merkez üssü Sivrice ilçesi olan depremden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla devletim tüm kurumlarının Elazığ’a seferber olduğunu anımsatan Milletvekili Ağar, “Biz 24 Ocak gecesi kimsenin ön göremediği bir felaketle yüzleştik. Burada Cumhurbaşkanımızın gösterdiği refleksi ve bir hakkı teslim etmek gerekiyor. AK Parti’nin getirmiş olduğu yeni devlet anlayışının somut yansımalarını takdir etmek gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin depremin yaralarını sarma noktasındaki katkısını görmemiz gerekiyor. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakının mümtaz ortağı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Devlet bey milli hassasiyetle Cumhurbaşkanımızın getirmiş olduğu Başkanlık sistemine destek vermiştir ve Elazığlılar olarak bu desteği depremin yaralarını sararken bizzat hissettik.” dedi.

MAHALLE MUHTARLARINA ZİYARET

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Sivrice ilçesindeki temaslarının ardından şehir Merkezine gelerek Sarayatik ve Çarşı mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti. Ağar, Sarayatik Mahallesi Muhtarı Aytaç Şahinoğlu ve Çarşı Mahallesi Muhtarı Ahmet Aytaç’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

ESNAF ZİYARETİ

Yoğun tempoda ziyaretlerini gerçekleştiren Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ Şehir merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İstasyon Caddesinde hizmet veren esnafı selamlayan Ağar, kendileriyle sohbet edip, bereketli ve bol kazançlı işler dileğinde bulundu.

Esnafın yakın ilgisiyle karşılanan Milletvekili Ağar, çay davetlerine katılarak, hemşerileriyle sohbet etti.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme