MTB Başkanı Özcan'dan ABYB'ye Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, basın Konteynerleri ziyareti kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Özcan, basının her zaman kendilerine destek verdiğini söyledi.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  ve Yönetim Kurulu Üyeleri  tarafından karşılanan Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, basının önemine değindiği konuşmasında, tüm yatırım , proje ve çalışmalarımızı hayata geçirirken  kamuoyunda bunları paylaşabilme ve kamuoyu oluşturma açısından basın bize çok ciddi destek verdi. Her biriniz benim için çok kıymetlisiniz.  Sizler ve Malatya'da görev yapan tüm basın ve medya kuruluşu arkadaşlarımızın genelde hepsi her zaman yanımızda ve destekçimiz olmuştur. Eleştirileri benim için hep yapıcı olmuştur. Tabi ki bizlerinde bilmeyerek eksiği olmuştur olacaktır da. Önemli olan bu eleştirileri kabullenip ders çıkarıp doğruyu bularak hareket etmemizdir. Güçlü bir medya güçlü bir muhalefet her zaman doğruyu bulma noktasında çok önemlidir” dedi.
Yerel basının önemine değinen Özcan, haberlerimizi kamuoyunun gündemine taşıyan, hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeyen Malatya basınına teşekkür etmek ve içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte basın mensubu arkadaşlarımıza destek vermek, sıkıntılarını öğrenmek ve  çözüm bulabilmek hususunda bugün ziyaret gerçekleştiriyoruz. Özellikle yerel medya hiç bir sıkıntı ve soruna takılmaksızın bize ciddi anlamda destek oluyor" şeklinde konuştu.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek "Başkanımızın özellikle kayısının geleceğine dair çok büyük emekleri ve projeleri oldu. Kısa zamanda hayata geçirilen Lisanslı Depoculuk, Toprak Mahsulleri Ofisinin Kayısı Alımına Başlaması konuları Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ın gayret ve çalışmalarıyla şekillendi. Bugün Kayısı Üreticilerimiz artık yarınlara daha güvenle bakabiliyor. Fiyat istikrarı ve Ürün kalitesi Malatya ekonomisine ve ülkemize katma değer olarak herkese yansıyor” dedi.
 

Bakmadan Geçme