Muhtarlardan ABYB'ye Ziyaret

Kavaklıbağ, İsmetiye, Şehit Fevzi Mahalle Muhtarları ve Sivaslılar Dernek Başkanı Cengiz Akgül Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirdiler

Kavaklıbağ Mahallesi Muhtarı Ekrem Tur ,İsmetiye Mahallesi Muhtarı Turan Kılavuz ,Şehit Fevzi  Mahallesi Muhtarı Sami Cengil ve Sivaslılar Dernek Başkanı Cengiz Akgül Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına nezaket  ziyareti gerçekleştirdiler. 
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri ile seçim süreci hakkında istişare eden Mahalle muhtarları mevcut çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi verdiler.
Şehit Fevzi  Mahallesi Muhtarı Sami Cengil ziyarette ,‘ Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyorum. Bu güne  kadar yapmış olduğum çalışmalarla gönüllerin Muhtarı olduğuma inanıyorum” dedi.
Kavaklıbağ Mahallesi Muhtarı Ekrem Tur ,’’ Tek bayrak altında yaşayan, aynı havayı soluyan, iyi günde kötü günde ortak duyguları yaşayan mahalle sakinleriyle birlikte Mahallemizi sevgiyle, bilgiyle, hoşgörüyle, uygar ve çağdaş bir yaşam düzeyiyle, herkesi kucaklayan bir anlayışla, eşitlik felsefesiyle güzel bir geleceğe hazırladık. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla hizmetlerimize devam edeceğiz inşallah’’ şeklinde konuştu.
İsmetiye Mahallesi Muhtarı Turan Kılavuz ,’’Sadece seçimden seçime değil her an, her durumda  Mahalle sakinlerimizin yanında olduk. Mahallemizde başta yaşlı ve hastalar olmak üzere devamlı ziyaretler gerçekleştirdik. Mahallemizin güzel insanlarından  güzel ve olumlu eleştiriler almak bizi her zaman daha da güçlendirdi” ifadelerine yer verdi.
Sivaslılar Dernek Başkanı Cengiz Akgül ise,6 Şubat depreminin ardından yaşanan sıkıntılara ve vatandaşın mağduriyetine dikkat çekti. Akgül,’’asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde çok sayıda insanımız evini ,iş yerini kaybetti.Tüm depremzelerimiz  hala yaralı ve çaresiz.Özellikle barınma sorununun bir an önce çözüme kavuşması lazım.Konteynerlar da yaşamaya çalışan vatandaşın sabrıda dayanacak gücüde kalmadı artık’’dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise , Kavaklıbağ Mahallesi Muhtarı Ekrem Tur ,İsmetiye Mahallesi Muhtarı Turan Kılavuz ,Şehit Fevzi  Mahallesi Muhtarı Sami Cengil ve Sivaslılar Dernek Başkanı Cengiz Akgül’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, başarılar diledi.

Bakmadan Geçme