'Neden Soykırım' Sergisi Gerçekleştirildi

'Neden Soykırım' Sergisi Gerçekleştirildi

İnönü üniversitesi Düşünce Akademisi Topluluğu “Ailem Nerede” ve “Bir Fotoğraf Bir Ayet” projeleriyle birlikte “Neden Soykırım” sergisi düzenledi.

Düşünce Akademisi Topluluğu tarafından düzenlenen "Neden Soykırım" sergisi 1 hafta boyunca Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) Başhekimliği, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Amfi Bloğu, Hukuk Fakültesi ve İlahiyat Camii'nde sergilendi.

Sergi, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, TÖMT Başhekimi Prof. Dr. Adil Başkıran, fakülte dekanları, akademisyenler ve öğrenciler tarafından ziyaret edildi.

Düşünce Akademisi Topluluk Başkanı Abdullah Dinçadam, topluluk olarak her daim insanlığın yanında olduklarını bu tür etkinlikler ile göstermeye devam edeceklerini belirtti. Dinçadam etkinliğe yoğun ilgi gösterildiğini ve olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade ederek katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Dinçadam “Topluluk olarak dünyamızda gerçekleşen insanlık sınavlarında üniversite öğrencilerine Filistin’de gerçekleşen soykırımı, vahşeti, adaletsizliği, ölen insanlığı bir nebze de olsun göstermeye, bilinç uyandırmaya çalıştık.” dedi.

Bakmadan Geçme