Odamız Ne Kadar Güçlü Olursa Şehrimiz Ekonomisi de O Kadar Güçlü Olur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke, “Ekonomiye katkı sağlamaya çalışan muhasebe mesleği ve onu icra etmeye çalışan Mali Müşavirler olarak şehrimizin idarecileriyle her zaman istişare halindeyiz. Sayın Başkanımıza tekrar odamıza hoş geldiniz diyorum” dedi. 
Muhasebe ve Mali Müşavirler Odasının Malatya’nın muhasebesini tuttuğunu belirten Başkan Gürkan, “Katılımcı belediyecilik temel ilkesi içerisinde belediyemiz sınırları içerisinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Kuruluşları, Kanaat Önderleri ve Sendikalarımızla şehrin yol haritasını ve yön pusulasının oluşmasında bu kuruluşlarımızın fikir ve görüşleri bizim için önemli ve anlamlıdır. Bu anlamda şehrimizi yönetirken Meslek Kuruluşları ve Meslek Odalarının fikirlerine önem veriyoruz. Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası Başkanımıza bu sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Muhasebecilerimiz şehrimizdeki işverenlerimizin muhasebesini tutuyorlar. Odamız ne kadar güçlü olursa şehrimizin ekonomisi de o kadar güçlü olur. Odamızın ve muhasebecilerimizin azami titizlikle çalıştıklarına inanıyorum. Bundan sonra da birlikte güzel çalışma örneği vereceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu. 
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme