Oğlunun Doğum gününde 35'nci kan bağışını yaptı.

Oğlunun Doğum gününde 35'nci kan bağışını yaptı.

 Malatya’da Faik Akgül adlı vatandaş 35’nci kan bağışında bulundu.

35.nci kan bağışını gerçekleştiren Faik Akgül, oğlunun 18’nci yaş gününde, oğlu Mehmet Fatih Akgül’ün isteği üzerine oğlu ilk kan bağışını gerçekleştirirken kendiside rekor bir sayı 35’nci kan bağışını kızılayda gerçekleştirdi.
Eski Belediye önünde hizmet veren Kızılay Malatya Şubesinde bir ilk yaşandı. 35’nci kan bağışını oğlunun 18’nci doğum gününe denk getirerek, oğlu Mehmet Fatih Akgül’ün isteğini gerçekleştirdi. Oğlu doğum gününde ilk kan bağışını gerçekleştirirken, kendiside 35’nci kan bağışında bulundu.
35’nci kan bağışında bulunan Faik Akgül, “35 nci kan bağışım. Bugüne kadar  hep yardımı olan insanlara yardım etme gayreti içerisindeydim. Bugünde kızılaya kan bağışında bulunuyorum. En son kan bağışı günü geldiğinde oğlum doğum günü baba beraber verelim dedi. Ve ben çok mutlu oldum. Oğlum doğum günüme bir hayır işleyerek girmek istiyorum” dedi. 
Mehmet Fatih Akgül ise, Bugün 18 nci doğum günüm.Ve Babamla birlikte kan bağışında bulunmak istedim. Babam gibi günü geldiğinde kızılayımıza kan bağışında bulunacam. Ayrıca ilk kan vermişim. Çok mutluyum ve  inşallah kış günlerinde azalan kan stoklarına kızılayımıza faydamız olur akabinde inşallah ihtiyaç sahibine ulaşır” ifadelerini kullandı.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme