Online Eğitim için çözüm odaklı adım bekliyoruz

İnönü Üniversitesi öğrencilerinin, formasyon eğitimi alırken yaşadığı güvenlik endişesi ve konaklama sorunu devam ediyor.

Bölgede devam eden depremler, öğrencilerin barınma sorunu, güvenlik endişeleri ve farklı başlıklarda sayabileceğimiz mevcut sorunlar için çözüm arayan formasyon  öğrencilerinin sesini hala duyan olmadı.
İnönü Üniversitesinde Formasyon Eğitimi alan öğrenciler teorik olarak alınacak derslerin online olarak alınmasını istiyorlar. Deprem bölgesinde risk devam ediyor ve Hafta sonları şehre gelen öğrencilerin büyük bir kısmı, konaklama sıkıntısı nedeniyle camilerde veya araçlarında kalmak zorunda kalıyor. Madem öğrencilerin güvenli konaklama ihtiyacı karşılanamıyor, neden Online Eğitim için çözüm odaklı adım atılmıyor.

Yorumlar 5
Emrullah 17 Ekim 2023 12:09

Online olmalı bunca insan mağdur oluyor

Emrullah 17 Ekim 2023 12:09

Bu hususta gereken yapılmalı ve online omali

Ayse 17 Ekim 2023 10:17

Gercekten de oyle biz mezunlar icin formasyon egitimini online istiyoruz egitimimiz icin magdur edilmek istemiyoruz bizim de hakkimiz

Seda Ş. 17 Ekim 2023 09:01

Eğitim fakültesinden formasyon alan öğrenciler gerçekten çok zor durumda.diger fakültelerde online olmasına karşın eğitim fakültesinde yüzyüze olması şehir dışından gelenlerin camide otogarda arabada kalmasına yol açtı ki henüz kış ayı da gelmiş durumda değil.bizlerde diger fakültelere tanınan haklardan yararlanarak yarım dönem kalan dersleri online eğitime geçerek almak istiyoruz

Ş.k 17 Ekim 2023 07:52

Gerçekten de biz öğrenciler çok mağduruz. Camilerde kaldık gece kalacak yerimiz yoktu

Bakmadan Geçme