• Haberler
  • Malatya
  • Özalper Semt Konağında Eğitim Gören Öğrenciler Ziyaret Edildi

Özalper Semt Konağında Eğitim Gören Öğrenciler Ziyaret Edildi

Vatansever Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği 'Eğitime Destek' projesi kapsamında Özalper Semt Konağında eğitim gören öğrenciler ziyaret edildi.

Vatansever Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ‘Eğitime Destek’ projesi kapsamında Özalper Semt Konağında eğitim gören öğrenciler ziyaret edildi.
Vatansever Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;

“Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği olarak derneğimizin amaçları doğrultusunda ‘Eğitime Destek’ adlı proje kapsamında 26 Temmuz Cuma günü Özalper Semt Konağında eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ettik. Öğrencilerle yapmış olduğumuz milli ve manevi değerlerimizle ilgili söyleşi esnasında onların yaptığı birbirinden güzel resimleri hayranlıkla izledik.Her bir gencimizin üstün başarılarla dolu olduklarını ve geleceğimizin emin ellerde olduğunu gururla görmüş olduk.
Bu milli ve manevi duygular ile yetişen geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı tebrik eder ülkemize hayırlı olmalarını temenni ederim. Öğrencilerimize başarılarından dolayı ödül olarak resim defteri hediye ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledik.Bizleri karşılayan Özalper Semt Konağı Müdürü Erkan Tekgül başta olmak üzere resim oğretmeni Ayşegül Keleş hocamıza ve tüm çalışanlara ayrı ayrı teşekkür eder, çalışmaların da başarılar dileriz.” İfadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme