Pütürge'de Hizmet Aralıksız Devam Ediyor

Pütürge Belediye'si Mikail Sülük Başkanlığı'nda hizmet etmeye aralıksız devam ediyor.

Önceki Belediye Başkanlığı döneminde, onlarca Proje ve Pütürge İlçesi'ni adeta baştan aşağı değiştiren önemli nice çalışmalarıyla, "Çalışan Başkan" ismiyle anılan, Başkan Sülük ve Belediye ekibi yeni dönemde de çalışmalarına aynı hızla devam ediyor.

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ'NDE SONA GELİNDİ 

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında, Ağalar, Hatip ve Köylü Mahallelerinde başlatılan, 213 adet konut, 38 Ticarethane ve 1 adet de Camii ile Pütürge İlçesi'nin yerleşim sorununu temelli bitirecek olan, dev proje için sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde, Kentsel Dönüşüm Projesi alanını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Mikail Sülük, "Kentsel dönüşüm projesinin yapıldığı alanı yerinde inceleyerek, sulama kanalları tadilatı ve yenileme işlemlerine dair detayları istişare ettik. Özenle her adımını incelediğimiz bu projenin, ilçemiz Pütürge'ye hayırlı olmasını temenni ederim" şekilde açıklamalarda bulundu. 

YENİ YAPILACAK OLAN DEVLET HASTANESİ ZEMİN ETÜDÜ YAPILDI

 Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün girişim, çalışma ve görüşmeleri neticesinde Pütürge'li vatandaş'a daha iyi hizmet verebilmesi için,  İhale aşamasına getirilen  Yeni Devlet Hastanesi'nin yapılacağı yer için,  zemin etüt çalışmaları başlatılarak, incelemelerde bulunuldu. Pütürge İlçesi'ne kazandırılacak olan, yeni Pütürge Devlet Hastanesi etüt çalışmaları ile ilgili konuşan, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, "Yeni yapılacak olan devlet hastanemizin zemin etitü çalışmaları başlamıştır. Çalışma alanını yerinde inceleyerek proje detayları hakkında konuştuk. Yeni hastanemiz Pütürge'ye hayırlı olsun" şekilde sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

AĞALAR MAHALLESİ'NDE SULAMA KANALI VE KARAKÖÇEK MEVKİİNDE İSTİNAT DUVARI İLE SULAMA KANALI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 

Sulama sorununu sıfıra indirmeyi planlayan Pütürge Belediye'si, yapılan incelemeler sonucunda, Ağalar Mahallesi Kersekler Mevkiinde ve Karaköçek Mevkiinde vatandaşın sulama çalışmalarına büyük fayda sağlayacak olan çalışmalar başlattı. Başlatılan çalışmalar kapsamında, Ağalar Mahallesi Kersekler Mevkiinde 170 metre uzunluğunda, Sulama Kanalı yapılarak hizmete sunuldu. Aynı şekilde Karaköçek Mevkiinde de, istinat duvarı ile sulama kanalı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hakkında Başkan Mikail Sülük, "Ağalar mahallesi, Kersekler mevkiinde gerçekleştirmiş olduğumuz sulama kanalı çalışmamız tamamlandı. Yaklaşık 170 m uzunluğunda olan sulama kanalı hemşehrilerime hayırlı olsun. Ve yine Memleketimiz'in refahı için çalışmalara son hızla devam ediyor, titizlikle inceliyoruz. Belediye ekiplerimizce, Karaköcek mevkiinde istinad duvarı ve sulama kanalı çalışmalarını da yürütmeye devam ediyoruz" şekilde açıklamalarda bulundu.

Bakmadan Geçme