Savaşı başkomutan kazandı, zaferi millete armağan etti

Savaşı başkomutan kazandı, zaferi millete armağan etti

Her 30 Ağustos Zafer Bayramında Atatürk aleyhine kampanya hazırlanırken, Atatürk karşıtlarına Hüseyin Baş’ın bu cevabı geniş yankı buldu.

Ölmeden önce Atatürk karşıtı konuşmalarıyla tanınan Kadir Mısıroğlu, bir konuşmasında  "Keşke Yunan Galip Gelseydi" şeklinde açıklama yapmış ve büyük tepki toplamıştı.
Zafer Bayramı haftasında düzenlenen törenlerde bazı isimlerin Kadir Mısıroğlu’na övgüler dizmesi eleştirilere neden olurken, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın yaptığı bir konuşma sosyal medyada geniş yankı buldu.

BTP liderinden Kadir Mısıroğlu’na anlamlı gönderme

BTP Lideri, İstanbul’da düzenlenen Zafer Bayramı etkinliğinde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; "Bugün öyle topraklarda yaşıyoruz ki, çıkıyor adam şunu söylüyor. Keşke Yunan galip gelseydi diyor. Keşke kürsüde her istediğimi söyleyebilseydim. Niye öyle diyor biliyor musunuz? Atatürk Kurtuluş savaşını kazanıyor, bugünü 26 Ağustos’ta başlayan büyük taarruza gelirken 30 Ağustos’ ta zaferi ilan ediyor ve diyor; Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Zaferi ilan ediyor ve Yunan orduları İzmir’de denize dökülüyor. Ondan sonra 14 yıl içinde Yunanistan’ da 7 tane darbe oluyor. Savaşı kaybeden komutanların hepsini asıyorlar, kurşuna diziyorlar. O gün kaybedenlerin, kurşuna dizilenlerin torunları da diyor ki “keşke dedelerimiz galip gelseydi.” Bunu unutmayacağız." 

Savaşı başkomutan kazandı, zaferi millete armağan etti

BTP Lideri 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümü nedeniyle sosyal medya hesabından da çarpıcı bir mesaj paylaştı.
BTP Lideri mesajı şu şekilde;
“Savaşları milletler kazanır, zaferi krallar kutlardı, ama bu başkaydı. Bu savaşı başkomutan kazandı, zaferi millete armağan etti. Ruhun şad olsun ATA’m. Tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum…"

Mısıroğlu'nun takipçileri Atatürk düşmanlığına devam ediyor 

Hasret Yıldırım, Fatih Tezcan ve Kadir Mısıroğlu'na yakın bazı isimler sık sık 5816 sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar kanununun kaldırılması için her milli bayramda
kamuoyu çalışması yaparken, Kadir Mısıroğlu'nun manevi torunu olarak bilinen Nurullah Mısıroğlu da, 5816 sayılı kanun kaldırılsın kampanyasına sosyal medya hesabından açık destek vererek katılmıştı. Bu gibi isimler 5816 sayılı kanunun kaldırılmasıyla Atatürk aleyhine her istediklerini rahatça söyleyebileceklerini düşünüyorlar.

Nurullah Mısıroğlu Kimdir?

5 Mayıs 2019’da ölen Kadir Mısıroğlu'nun bilinen servetinden sadece biri olan 10 milyon dolarlık boğazdaki restoranının miras kavgasından sonra ismi kamuoyunda daha çok ön plana çıkan Nurullah Mısıroğlu, Kadir Mısıroğlu'nun 15 yıl hizmetinde bulunmuştu.
Nurullah Mısıroğlu, Nurcuların kurucusu Said Nursi, Kadir Mısıroğlu ve iktidarı destekleyen aktif paylaşımları sosyal medya üzerinden devam etmektedir.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme