Seçimi Hep Birlikte Kazanacağız

Seçimi Hep Birlikte Kazanacağız

11 Ocak 2022 Salı günü yapılacak olan Malatya Berber ve Kuaförler Odası Başkan Adayı seçimine tüm meslektaşlarımız davet ediyorum. Berber, kuaför ve güzellik salonları genel kurullarımızın desteklemelerini bekliyoruz. 
 Malatya Berber ve Kuaförler Odası Başkan adayı olarak yönetim kurulumuzla bir araya geldik. Yönetim kurulumuzla istişarelerde bulunup toplantımızı gerçekleştirdik. 
"Meslektaşlarımızın yıpranma payı için mücadele edeceğiz "
Esnaf ve sanatkarları heyecanlandıracak bir projelerimiz açıklayacağız mesleki eğitime önem vereceğiz. Berber ve kuaför esnafının en büyük sorunlarından olan BAG-KUR ve SGK primlerinin iyileştirilmesi ve primlerini yatırmakta zorluk yaşayan esnaflarımızın sıkıntılarının çözülmesi için gerekli yasal çalışmalara başlayarak uzun yıllar sorun olan bu önemli konunun bir an önce çözümünü sağlamak istiyoruz. Sorun ve problemlerimiz var bunları gündeme getireceğiz, yüzde 18 olan KDV yüzde 8 indireceğiz meslekte yıpranma payını Esnaflarımızın bu sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM ‘de gündeme getireceğiz Siyasetçilerimiz ve vekillerimizle istişare edeceğiz, birlik başkanlarımızla istişare halinde olacağız. TBMM gündeme getireceğiz. Malatya Berber ve Kuaförler ve güzellik salonları 12 ve 15 saat ayakta kalıyorlar yorgunluk ve yıpranma oluyor. Meslek hastalıkları çıkıyor bunları dile getirerek yıpranma payı getirebilmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. 
 "Kooperatif kurduğumuz takdirde Meslektaşlarımıza destek olacağız"
Kooperatif kurarak geçmiş dönemde pandemiden dolayı, Berber ve Kuaförler olarak sorun ve sıkıntılar yaşadık. Göreve geldiğimiz takdirde kooperatif kuracağız, gelir elde ederek meslektaşlarımıza yardımcı olacağız destek vereceğiz. Ek gelir elde edecekler ve destek olacağız, ürünlerimiz kullanacağız ve gelir elde edeceğiz. Berber ve Kuaförler güzellik salonlarını kooperatif kurma konusunda desteklerini bekliyorum. Kooperatif kurduğumuz takdirde Korona virüs salgını nedeniyle zarar gören meslektaşlarımıza destek olacağız bunu da tüm Malatya'daki meslektaşlarımız görecekler buradan söz veriyorum. Başkan adaylığı döneminde bize destek veren meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Meslek lisesi şeklinde 18 yaşındaki bir genç geldiği zaman meslek lisesi kartıyla bu eğitimi uyguladığımızda hem topluma kazandırmış olacağız hem de gençlerimiz ekmek sahibi olmuş olacaklar. Yalnız çalışan meslektaşlarımızın yanında mesleki faaliyetlerini yapacaklar. 
 "Meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm bulacağız"
 Aday olduk ve yönetim kuruluyla istişare toplantımız gerçekleştiriyoruz. Allah utandırmasın projelerimiz var bunları seçildiğimiz takdirde uygulayacağız. Seçimlerde başarılı bir şekilde çıkacağız ve kazanacağız Malatya’da meslektaşlarımız ve vatandaşlarımızın desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme