Selçuk Özdağ'dan Gündem Yaratan Açıklama: Adayımızı Açıklayacağız!

Selçuk Özdağ'dan Gündem Yaratan Açıklama: Adayımızı Açıklayacağız!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr.  Selçuk Özdağ, Kırıkkale İl yönetimi ile Kırıkkale’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Kırıkkale İl Koordinatörü Alaaddin Süer, Kırıkkale İl Başkanı Murat Korkmaz ve yönetim kurulu ile Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere; şehit ailelerinin yakınları, sanayiciler, iş insanları, tarım kuruluşlarını ziyaret ederek, halkın sesine kulak verdi. 
İlk olarak kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen Özdağ, Ak Parti’nin kurulduğu koşulları bugün ülkeyi getirdiği yeri, 17/25 Aralık sürecini, Ahmet Davutoğlu’na yapılan operasyon, 15 Temmuz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Gelecek Partisi’nin kuruluş sürecini anlattı.
Türkiye’nin bugün iki büyük problemle karşı karşıya olduğunu kaydeden Özdağ, bunlardan ilkinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olduğunu, ikincisinin ise Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi yönetme tarzı olduğunu kaydetti. 
Bugün Türkiye’nin en büyük bir diğer probleminin ekonomik kriz olduğunu da kaydeden Özdağ, bu krizin sebebinin ise ‘yönetememek’ olduğunu belirtti. Artık ülkede ‘bakanlık’ diye bir kurumun kalmadığını hepsinin adının ‘Recep Tayyip Erdoğan’ olduğunu ifade eden Özdağ, Türkiye’nin tarımda, madencilikte ve sanayide sergilediği olumsuz tabloyu anlattı. 

Selçuk Özdağ ayrıca burada gündeme düşen bir Cumhurbaşkanı adaylığı açıklamasında bulundu. Özdağ, " Gelecek Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimiz zaman parlamenter sisteme geçişi başlatacağız. 6'lı masanın yapacağı ilk iş, cumhurbaşkanlığını kazanmak. Cumhurbaşkanı adayımızı da seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacağız. 6 parti olarak yolculuk yaparken çok tecrübeli insanlara sahibiz" diye konuştu.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme