• Haberler
  • Malatya
  • Semt Konaklarında eğitim gören 350 öğrenci gönüllerince eğlendi

Semt Konaklarında eğitim gören 350 öğrenci gönüllerince eğlendi

LGS Sınavı Öncesi Semt Konağı Öğrencilerine Moral Etkinliği Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Yaygın Eğitim Şube Müdürlü bünyesinde faaliyet gösteren Semt Konaklarında eğitim gören yaklaşık 350 8. Sınıf öğrencisine yönelik moral ve motivasyon etkinliği düzenlendi. 
Semt Konaklarının bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrenciler sınav stresinden uzak gönüllerince vakit geçirdiler.  Sınav stresini oyunlar oynayıp şarkılar eşliğinde halay çekerek üzerlerinden atmaya çalışan öğrencilerden, Yeşiltepe Semt Konağı 8.sınıf öğrencisi Nisanur Pektaş, “Sınav öncesi son günün böyle güzel etkinliklerle geçmiş olmasından dolayı çok mutluyum. Yıl boyu severek geldiğim ve eğitim öğretim hayatım boyunca semt konağında almış olduğum eğitimi ve bu güzel ortamı unutmayacağım” dedi. 
Semt Konaklarında eğitim alan öğrencilerin başarılı olacaklarına olan inançlarının tam olduğunu belirten öğretmenler adına konuşan Salköprü Semt Konağı İngilizce öğretmeni Aliseydi Aslan, “Eğitim öğretim süreci boyunca çok yoğun tempoda bugüne kadar geldik.  Öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını mutlaka alacaklardır buna olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu. 
Melekbaba Semt Konağı koordinatörü Hüseyin Akın ise, ”Belediyemizin imanlarını çocuklarımız için sonuna kadar kullandık. Velilerimizle koordineli bir şekilde bugüne kadar başarılı bir şekilde geldik.  İnşallah çocuklarımız girecekleri sınavda başarılı olur hem bizleri hem de ailelerini mutlu ederler. Dualarımız ve başarı dileklerimiz çocuklarımızla olacak” dedi.

Bakmadan Geçme