TAF Başkanı Fatih Çintimar'dan Başkan Gürkan'a ziyaret

TAF Başkanı Fatih Çintimar'dan Başkan Gürkan'a ziyaret

Malatya’ya bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için gelen Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. 
Gerçekleştirilen ziyarette, TAF Başkanı Fatih Çintimar ile birlikte Gençlik ve Spor il Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanvekili Ömer Akın’da yer aldı. 
Ziyarette, Malatya’da önümüzdeki ay içerisinde kros ligini yapacaklarını söyleyen TAF Başkanı Fatih Çintimar, “TAF olarak bütün illerde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Malatya Doğu Anadolu bölgemizde özel yeri olan bir ekibimiz. Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz de hem liglerimizde yarışan bir takımımız hem de yürüyüş alanında ciddi sporcular yetiştiren bir kulübümüz. Bu anlamda Sayın Başkanımızın hem kulübümüze, hem sporcularımıza hem de atletizme verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki ay Türkiye Atletizm Kros Liginin birinci kademesi Malatya’da yapılacak. Nasipse tartan pistimizin tadilatı yapılıp bittikten sonra süper ligi önümüzdeki yıl birinci kademesini Malatya’da yapacağız. Süper Ligimizde 16 takım yarışıyor. Bunun içerisinde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi bütün spor kulüplerimiz bu kategoride yarışıyor ve olimpiyat oyunlarına giden sporcularımızda süper ligde yarıştığı için sporcularımızın hem Malatya’yı tanıması anlamında hem de daha büyük bir potansiyel olması açısından da yarışlarımızı Malatya’da yapacağız inşallah. Sayın Başkanımıza ve atletizm ile ilgilenen ve emeği olanlara teşekkür ediyorum” dedi.
TAF Başkanı Fatih Çintimar ve Gençlik Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle birlikte Fatih Bey güven tazeledi. TAF hakikaten Türkiye genelinde ve Malatya ölçeğinde güzel işlere imza atıyorlar. Malatya’yı da incelemelerde bulunmak için ziyaret ediyorlar. Malatya’da da atletizm sporunu ve diğer spor dallarının daha ileriye taşınması, daha aktif sporcuların yetişmesi noktasında, Türkiye ve uluslararası şampiyonaların Malatya’da yapılması anlamında Fatih Beyin düşüncesi olduğunu biliyorum. Önümüzdeki günlerde ulusal ve uluslararası müsabakaların yapılmasını beklediğimizi ifade ediyorum. Bizlerde Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticilerimizle birlikte hem atletizme hem de diğer spor dallarındaki branşlara her konuda desteğimiz devam ediyor ve devam edecek” diye konuştu.
Ziyarette TAF Başkanı Fatih Çintimar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Atletizm Milli Takım formasını hediye etti
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme