• Haberler
  • Politika
  • Tarlamı Ekmeyeceğim Zarar Ediyorum Diye İsyan Eden Köylülerin Yardımına Neden Koşulmadığını Şimdi Anladınız Mı ?

Tarlamı Ekmeyeceğim Zarar Ediyorum Diye İsyan Eden Köylülerin Yardımına Neden Koşulmadığını Şimdi Anladınız Mı ?

Tarlamı Ekmeyeceğim Zarar Ediyorum Diye İsyan Eden Köylülerin Yardımına Neden Koşulmadığını Şimdi Anladınız Mı ?

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek, "Önce çiftçiyi bitirdiler şimdi öldürüyorlar.Neymiş önce kendi köylüsüne kiraya verilecekmiş.Benim zarar ettiğim tarlamda komşum nasıl kar edecek." şeklinde sert tepki gösterdi.

İmrek yazılı açıklamasında; 

"Kıymetli Aziz ve Necip Türk Milletim kıymetli halkım. Bu gizlenen ihanet gerçeklerini görmeye başlayıp sessiz tepkisiz duyarsız kalmaya ne zaman son verecek uyanacaksınız demekten kendimi alamıyorum.
Uyanın ey halkım görün ve demokratik tepkinizi gösterin artık ülke bilinçli ve planlı olarak bitirildi ve emperyalist siyonist güçlere teslim edilmektedir.
"Sorunun nedeni çözümün parçası olamaz".....
Tek çare olarak milli Uyanışı gerçekleştirmek ve demokratik tepkimizi göstermek bu ihanet sarmalındaki yönetimi değiştirmek tarafsız cumhurbaşkanlığı ile güçlü parlementer sistemle tarafsız özgür adaletin hakim olduğu şeffaf yönetim anlayışı ile üreterek büyüyen Türkiye yi birlikte inşa etmektir.

TARLAMI EKMEYECEĞİM ZARAR EDİYORUM DİYE İSYAN EDEN KÖYLÜLERİN YARDIMINA NEDEN KOŞULMADIĞINI ŞİMDİ ANLADINIZ MI ?

İki yıl üst üste ekilmeyen tarım arazilerinin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kiraya verilebileceği maddesi, 23 Mart 2023'te Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu'na eklendi. Düzenleme, 21 Ağustos 2024'te Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Kiralanan tarlaların ücretlerini alıp tarla sahiplerine ödemesini yapacak.Öncelik aynı mahallede köyde yaşayanlarda olacak.

YANİ...

Önce çiftçiyi bitirdiler şimdi öldürüyorlar.Neymiş önce kendi köylüsüne kiraya verilecekmiş.Benim zarar ettiğim tarlamda komşum nasıl kar edecek.
Amaç buraları büyük kartellere ve yabancıya kiralamak , emin olun köylüye koklatılan teşvikler kiralandığı anda onlara yağdırılacak ve bugün kiralayan bir süre sonra köyde son kalan nesiller de tarımdan kopacak ve satın alacaklar.
Ama 30 yıl borçlandırılıp yol yaptı değil mi ?" dedi.
İYİ UYKULAR...

NOT.: ÇALIŞACAK ADAMI NEREDEN BULACAKLAR DİYE DÜŞÜNEN VARSA CEVAP MAKİNELEŞME VE ÜLKEYE DOLDURULAN GÖÇMENLER...

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme