Teknofest'e gençlerimizi yolladık onların ufuklarının gelişmesine katkı sağladık.

Teknofest'e gençlerimizi yolladık onların ufuklarının gelişmesine katkı sağladık.

Teknofest Karadeniz Temalı Robotik Yarışmalarında ikinci olan Yunus Emre Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Emre44 takımını ve Turizm Teknolojileri Yarışmalarında birinci olan Erman Ilıcak Fen Lisesi Malatya Turizm ve Avcılık Takımını çalışmalarını yürüttükleri atölyelerinde ziyaret ettik.

Ziyaret sırasında AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Özhüsrev: Teknofest biz gençler için büyük bir özgüven kaynağı ve büyüyen,gelişen,üreten,özgür Türkiye’nin festivale dönüşmüş halidir. Milyonlarca insan tarafından yakından takip edilen Teknofest, Türkiye’nin üretim ve sanayide nereden nereye gelindiğinin en güzel göstergesidir. Bizlerde Milli Teknoloji Hamlesinin en güzel örneklerinin görücüye çıktığı Teknofest’e gençlerimizi yolladık onların ufuklarının gelişmesine katkı sağladık. 

Yeniden Büyük Türkiye’nin mimarı, gençlerine her daim güvenen “Türkiye’nin gerçeği de ihtiyacı da Teknofest Kuşağıdır.” diyerek biz gençlerini heyecanlandıran liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a, yol arkadaşlarına ve Ayakları yere basmayan Teknofest’i ülkemize kazandıran Selçuk Bayraktar abimiz başta olmak üzere T3 vakfımızın yöneticilerine teşekkür ederiz. Dedi. 

Ayrıca Sinan Özhüsrev Teknofest ziyaretçi sayısına dikkat çekerek, Teknofest Gençliğine ilgi çok büyük 
2018’de 20.000 yarışmacıyla yapılan festival Teknofest Karadeniz’de ise 600.000’e yüksekmiştir inşallah seneye en az 1.000.000’un üzerinde bir katılım bekliyoruz. En büyük isteklerimizden birisi de Doğu Anadolu’nun İncisi Malatya’mızda Teknofest’i gerçekleştirmektir.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme