• Haberler
  • Politika
  • Teoman Mutlu,'Türkiye Masalara ve Kasalara Mahkum Değildir'

Teoman Mutlu,'Türkiye Masalara ve Kasalara Mahkum Değildir'

Yerli ve Milli Parti il Başkanları Toplantısı Yapıldı

32 ilde Teşkilatlanan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden YMP, genç ve iddialı kadrolarıyla yerel seçimlere girmeye  ve iktidara hazırlanıyor.
Parti Genel Merkezinde gerçekleşen İl Başkanları toplantısında Yerli Ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu ,Kuruluş gerekçeleri hakkında açıklama yaptı.
Başkan Mutlu,"Türkiye masalara ve kasalara mahkum değildir" ,"Söz konusu Vatan ise gerisi teferruattır","Yerli ve Milli iseniz hiç bir güç sizi yıkamaz" Sloganları ile yola çıktık’’dedi.
" Yüz yıllık bir çınar maalesef hak ettiği liyakatlı bir yönetimden uzak. Hepimizin Vatana hizmet etmesi gerekiyor. Yol alacağımız arkadaşlar da böyle olacak’’ifadelerine yer veren Mutlu,’’Partileri inceledim ve siyasi tecrübelerle istişareler neticesinde  gençlerle bu partiyi kurduk. Biz hep birlikte Türkiye’yiz. Yerliyiz ve Milliyiz. İktidar boş laf üretiyor. İktidar gücünün karşısına cesurca çıktık. Bu iktidardan bir an evvel kurtulmamız lazım. CHP’nin  kurultayı değişim kurultayı değil,bölüşüm kurultayıdır.Tek bağımsız parti YERLİ VE MİLLİ PARTİ’dir. Arkasında hiç bir güç olmayan tek partidir. Bir araştırma şirketinin  verilerinde kararsızlar Yüzde 38. Biz kararsızların oyuna talibiz" şeklinde konuştu.
İl Başkanları toplantısından sonra ,Ankara İl Başkanlığı Binasının açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Bakmadan Geçme