Toplam katılımcı 18 bin 753 oldu

Toplam katılımcı 18 bin 753 oldu

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,Ülkü Ocakları olarak, Ülkü Ocakları olarak, 5 Şubat Cumartesi ve 6 Şubat Pazar günleri iki oturumda; ödüllü ve çevrim içi YKS Deneme Sınavını gerçekleştirdik. Deneme sınavımıza yoğun ilgi gösteren gençlerimiz sayesinde toplam katılımcı 18 bin 753 olurken, dereceye giren arkadaşlarımız da açıklandı.
1’inci, 2’nci ve 3’üncülerimiz başta olmak üzere dereceye giren ilk 50 gencimizi kutluyor, tüm katılımcılarımızı tebrik ediyorum. Ödül almaya hak kazanan katılımcılarımızın ödülleri en kısa sürede kendilerine ulaşacaktır.
Türk gençliğinin eğitim hayatlarında tam donanımlı katkı, öğrenme kabiliyetini geliştirme yolunda destek, bilgiye sahip olma ve bilgi ölçme değerlendirme adımlarını destekleyici çalışmaları yürütme konusunda kararlıyız ve Türk gençliği ile beraberiz.
Gençlerimiz unutmamalı ki, sınavlara hazırlandıkları süreçlerde, deneme sınavları; kabiliyet ve seviyelerini değerlendirmelerine yardımcı olurken yeterliliklerini ölçme fırsatı sunmaktadır.
Türk gençliğine tekrar teşekkür ediyor, sınavlarında başarılar diliyorum

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme