• Haberler
  • Malatya
  • TRKTYD Malatya il Başkanı Eski' den Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof Dr. Geçit'e ziyaret

TRKTYD Malatya il Başkanı Eski' den Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof Dr. Geçit'e ziyaret

Türkiye Kentsel tesis yönetim Derneği (TRKTYD) Malatya il Başkanı Süleyman Eski ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Yeşilyurt ilçemiz için gece gündüz demen çalışan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden. Türkiye Kentsel tesis yönetim Derneği (TRKTYD) Malatya il Başkanı Süleyman Eski 6 Şubat Depremi hep birlikte yaşadık, Malatya’mız ve Yeşilyurt ilçemiz depremden en fazla etkilenen ilçemiz oldu. 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinden vatandaşlarımızın tercih AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanımız İlhan Geçit seçildi. Kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz ve başarılar diliyorum şeklinde konuştu. 

Site yönetimleri konusunda bilgi veren Türkiye Kentsel tesis yönetim Derneği (TRKTYD) Malatya il Başkanı Süleyman Eski site yönetimlerinde yeni bir yasal düzenleme çalışması yapıldığını ve çalışmalarda sona gelindiğini.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile birlikte hazırlık çalışmalarını yaptıkları yasa teklifiyle site yöneten şirketlerin lisanslaması ve adli sicil kayıtlarının istenmesi gibi düzenlemelerin getirileceğini kaydetti. Hazırlanacak bir yazılımla site yönetimlerinin bütçelerinin devlet tarafından da denetlenebileceğini belirten Türkiye Kentsel tesis yönetim Derneği (TRKTYD) Malatya il Başkanı Süleyman Eski Kat maliklerimizin kişisel verileri tek bir tuşla yurt dışına şu anda aktarılabiliyor. Yabancı ortaklığı, yabancı   taşeronlu firmalar şu anda sitelere aidat takip programı adı altında kat maliklerimizin en özel bilgilerini TC kimlik numarasından tutun da araç plakalarını ve çocuklarının dahi saat kaçta okula gittiğini, evlerine giren pizzacıdan tutun da gelen komşularınıza dahi en özel bilgileri şu anda bu yazılım firmalar yabancı ülkelere aktarabiliyor. Şimdi bizler devletimizle birlikte kişisel verilerin mahremiyeti göz önünde bulundurarak yerli ve milli yazılım üssünde de çalışıyoruz ve yasa çıktı şeklinde konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Türkiye Kentsel tesis yönetim Derneği (TRKTYD) Malatya il Başkanı Süleyman Eski ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Site yönetimleri hakkında bizlere bilgi aktaran Dernek Başkanı Eski ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi. 6 Şubat Depreminden sonra Yeşilyurt ilçemiz için çalıştıklarını belirten Başkan Geçit Deprem sonrası Yeşilyurt ilçemizde depremin izlerini silmek için hep beraber çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz herkese hizmet etmek için buradayız şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme