• Haberler
  • Eğitim
  • TÜBİTAK Başkanı Aydın ve Rektör Akpolat TEKNOFEST Standını Ziyaret Etti

TÜBİTAK Başkanı Aydın ve Rektör Akpolat TEKNOFEST Standını Ziyaret Etti

TÜBİTAK Başkanı Aydın ve Rektör Akpolat TEKNOFEST Standını Ziyaret Etti

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Orhan Aydın ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat İnönü Üniversitesinin TEKNOFEST standını ziyaret etti.

Adana’da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde (TEKNOFEST) İnönü Üniversitesinin standını gezen TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Orhan Aydın, stant görevlilerinden bilgi alıp fotoğraf çektirdi.

Rektör Prof. Dr. Nusret Akpolat ise İnönü Üniversitesi öğrencilerinin projelerinin sergilendiği standı ziyaret ederek görevlilerle sohbet etti. Öğrencilerin projelerini inceleyen Rektör Akpolat, etkinlik alanını gezdi.

Türkiye'nin milli teknoloji hamlesinin en önemli etkinliklerinden biri olan TEKNOFEST etkinliğinin 3’üncü gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Adana’daydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST Girişim Yarışması`nda dereceye giren gençlere ödüllerini verdi. TEKNOFEST logolu montla platforma çıkan Erdoğan, festival paydaşlarıyla fotoğraf çektirdi.

TEKNOFEST, T3 Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde, kamu kuruluşları, teknoloji devleri, üniversiteler ve medya kuruluşlarının da aralarında olduğu 128 kurumun katılımıyla Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştiriliyor.

İnönü Üniversitesinin de paydaş olarak katıldığı TEKNOFEST, 6 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme