Tüm Yerel Sen Başkan Kazgan'ı Ziyaret Etti

Tüm Yerel Sen Başkan Kazgan'ı Ziyaret Etti

Tüm Yerel Sen Malatya İl Temsilciliği olarak Akçadağ Belediye Başkanı  Ali KAZGAN'ı ve belediye personellerini ziyaret etti.

Ziyarette Tüm Yerel Sen Malatya İl Temsilcisi İlker GÖKTAŞ, Tüm Yerel Sen Elazığ İl Temsilcisi Abdulmuttalip GÜRBÜZ, Arapgir Belediyesi Başkan Yardımcısı Gürbüz BULUT, Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal BAYRAM yer aldı. Tüm Yerel Sen Malatya İl Temsilcisi İlker GÖKTAŞ, Akçadağ Belediye Başkanı Ali KAZGAN'a sendikal çalışmalar hakkında bilgi verdi ve Başkana Akçadağ ilçesine yapmış olduğu hizmetlerin ilçenin çehresini değiştirdiğini ve bundan sonraki çalışmaları için başarılar diledi.
Akçadağ Belediye Başkanı Ali KAZGAN'da sendikalardan öncelikle ilçe belediyelerine nüfusa oranla gönderilen bütçelerin yetersiz olduklarını çünkü sorumluluk alanlarının geniş olduklarını, örneğin Akçadağ ilçesinin yüzölçümünün 40 katı az olan bir başka ilçe belediyesine nüfustan dolayı Akçadağ belediyesine gönderilen bütçeden daha fazla bütçe gönderildiğini bununda adil olmadığını paylaşmış olup bu durumun sendikalarca ilgili yerlerde dile getirilmesini  ve Tüm Yerel Sen Malatya İl Temsilciliğine sendikal çalışmalarında başarılar dilediğini bildirdi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme