Türk Kızılayı'ndan ABYB'ye Teşekkür Belgesi

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve yönetimi Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, Teşekkür belgesi verdi.

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve yönetimi Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, Teşekkür belgesi verdi.Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Yaptığımız Çalışmalarda Her Zaman Yanımızda Olan Bizlerin Sesini Yaptıklarını Kamu İle Paylaşan Tüm Gazetecilerin 10 Ocak Gününü Kutluyorum Dedi.

Türk Kızılay Malatya Şubesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Gazetecilere Teşekkür Belgesi VerdiTürk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Yaptığımız Çalışmalarda Her Zaman Yanımızda Olan Bizlerin Sesini Yaptıklarını Kamu İle Paylaşan Tüm Gazetecilerin 10 Ocak Gününü Kutluyorum Dedi.

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay Kadın Teşkilatı Malatya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Başkan Ramazan Soylu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Malatya'da Bulunan Basın, Yayın ve Gazetecilere Kızılay’a verdikleri destekten dolayı Teşekkür Belgesi verildi.

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu,  "Nerde bir insan acısı varsa Türk Halkının merhametini taşıyan Türk Kızılay iyilik adına sizlerin desteği ile insanlığın yardımına koşmaya devam ediyor. Varlığınız merhamet duygusunun teminatıdır" Türk Kızılay’ı Tüm Dünyanın neresinde ihtiyaç sahibi mazlum halk varsa yanında olmuş ve olmayada devam edecektir. Bizlerin başarısında en büyük pay sahibi sizlersiniz. Sizler bizlerin bütün çalışmasını tüm dünyaya duyuruyorsunuz. Sizlere bizlere verdikleri desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim dedi.

Soylu, Kızılay olarak her çalışmalarının basın mensupları tarafından duyurulduğunu belirterek "Kızılayımızın Malatya'daki çalışmaları takdir edilmiştir. Biz bunu tüm basın mensuplarımıza borçluyuz. Her zaman yanımızda oldular. Bu nedenle Gazetecilerin günü olan 10 Ocak günü Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek basın mensuplarına teşekkür belgelerini vermek istedik. Gazetecilerin günlerini kutluyoruz ve onlara destekleri içinde teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk Kızılay'ı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratmaktadır. Kızılay’ımız çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Tüm ülke takdir ediyor bu çalışmaları, bizlerinde takdir etmemesi mümkün değil. Kızılay’ın başında dostlarımızın ve hemşerilerimizin bulunması ise bizleri ayrıca memnun ediyor. Sizlere ve ekibinize başarılar diliyorum. Ayrıca bu mutlu günümüzde yanımızda olmanızdan dolayı tüm kızılay ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme