Vali Aydın Baruş'tan Ziyaretler

Vali Aydın Baruş'tan Ziyaretler

Vali Baruş Taşınma İşlemleri Tamamlanan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ve Yeşilyurt Kaymakamlığını Ziyaret Etti 

Vali Aydın Baruş, Bakanlıklar tarafından yaptırılan yeni binalarına taşınan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğünü ve geçici olarak faaliyetine devam eden Yeşilyurt Kaymakamlığını ziyaret etti.
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü ziyaretlerinde yeni taşınan il müdürlükleri odalarını ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. Bina ve çalışma ortamı hakkında çalışanlardan bilgiler alan Vali Aydın Baruş, binaların durumu, kurumların iş ve işleyişleri hakkında İl Müdürleri Akif Gülaçtı ve Ahmet Demirbağ’dan detaylı bilgiler aldı.
24 Ocak Depreminde ağır hasar alması neticesinde Yeşilyurt Kaymakamlığının boşaltılarak yeni bir bina yapılması kararı verilmişti. Kaymakamlık, yeni binanın yapımının tamamlanmasına kadar geçecek süre zarfında Tecde Mevkiinde bulunan eski Şentepe İlkokuluna geçici olarak taşınmıştı. Vali Baruş, geçici olarak faaliyetine devam eden Yeşilyurt Kaymakamlığının yeni yerleşkesini ziyaret ederek bina ve kullanım durumu hakkında detaylı bilgileri Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu’dan aldı. İlk olarak bina girişinde yer alan Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait odaları gezen Vali Baruş, çalışan personele bir sıkıntıları olup olmadığını sordu. Daha sonra Yeşilyurt Kaymakamlığının sorumluluk alanındaki faaliyetler hakkında Kaymakam Osman Uğurlu’dan bilgiler aldı.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme