Vali Baruş Huzurevi, Çocuk Evleri ve Şehit Ailelerinin Bayramını Kutladı

Vali Baruş Huzurevi, Çocuk Evleri ve Şehit Ailelerinin Bayramını Kutladı

Vali Aydın Baruş Ramazan Bayramı dolayısıyla Huzur evini, çocuk evlerini ve Şehit Ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 
İlk olarak Huzur evini ziyaret eden Vali Baruş, “büyüklerimizi yalnız bırakmamak sizlerin bayramını şimdiden kutlamak amacıyla buradayım. Sizlere Hayırlı Bayramlar diliyorum” dedi. 
Büyüklerimiz ile hoş sohbet eden Vali Baruş, onların hal hatırlarını sorarak, istek ve dileklerini dinledi. 
Akabinde Çocuk evlerini ziyaret eden Vali Baruş, buradaki çocukların bayramlarını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Eğitim ve sağlık durumları hakkında ev sorumlularından bilgiler alan Vali Aydın Baruş, çocuklara dikkatle bakılması ve ilgilenilmesi talimatını verdi. 
1989 yılında Van/Çatak’ta teröristlerle yaşanan çatışma sonrası şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Levent Çoşkun, 2007 tarihinde Diyarbakır’da bombalı düzeneğin patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş  Suat Özcan ve geçtiğimiz günlerde Suriye’de şehit olan Polis Özel Harekat Aytaç Altunörs’ün ailelerini ziyaret eden Vali Aydın Baruş, burada acılı ailelerin dertlerine ortak olmak amacıyla sık sık ziyaret ettiklerini, şehitlerimizi her daim minnetle yad ettiklerini ifade etti. Bayramlarını kutlayan Vali Baruş her türlü sıkıntılarında yanlarında olduklarını ve kapısının daima açık olduğunu belirtti. 
Vali Baruş’a ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen eşlik etti.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme