• Haberler
  • Malatya
  • Vali Seddar Yavuz Orduzu Mişmiş Park'ta Düzenlenen Sünnet Şölenine Katıldı

Vali Seddar Yavuz Orduzu Mişmiş Park'ta Düzenlenen Sünnet Şölenine Katıldı

Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Orduzu Mişmiş Park Kır Düğün Salonu'nda organize edilen Sünnet Şöleni, Vali Seddar Yavuz'un katılımıyla gerçekleşti.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Orduzu Mişmiş Park Kır Düğün Salonu’nda organize edilen Sünnet Şöleni, Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla gerçekleşti.
Şölene, Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır,İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba, yerel yönetim temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Malatya’nın çeşitli mahallelerinden gelen çocuklar, aileleriyle birlikte Sünnet Şöleni etkinliğinde bir araya geldiler.
Vali Seddar Yavuz, törende yaptığı konuşmada çocukların toplumun en değerli varlıkları olduğunu vurgulayarak, "Bugünün güzel anlamında sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepimizin en büyük arzularından biri, sevgili evlatlarımızın mürüvvetini görmek ve bu anların heyecanını birlikte paylaşmaktır. Ne mutlu ki bugün, bu güzel evlatlarımızın sünnetini gördük. Onların bu özel yolculuğunun sağlıkla, mutlulukla ve huzurla devam etmesini gönülden diliyorum.Bizler, büyük bir medeniyetin mensuplarıyız. Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün bu alandaki çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Bu vesileyle, vakıf kuran, buraya bağışta bulunan, Osmanlı hakanları başta olmak üzere hayatlarını kaybeden tüm hayırseverlere Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Güzel şehrimizi yeniden inşa etmek için el ele verip birlikte çalışacağız. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın. Hep birlikte, şehrimizi eski güzel günlerine tekrar kavuşturacağız." dedi.
Etkinlik kapsamında yardıma muhtaç ailelerin 22 çocuğu daha önce sünnet edilmiş olup, bu şölende çocuklar için eğlence düzenlendi.
 

Bakmadan Geçme