• Haberler
  • Malatya
  • Vali Seddar Yavuz Sıtmapınarı Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Vali Seddar Yavuz Sıtmapınarı Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Vali Seddar Yavuz, Sıtmapınarı Semtindeki Çarşı Esnafını ziyaret ederek, yaşanan depremler sonrası şehrin ekonomik dengesinde önemli rol oynayan ticaret erbaplarının sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretine, esnaflara hayırlı işler, bol ve bereketli satışlar dileyerek başlayan Vali Yavuz, esnaflarla sohbet ederek, yaşanılan depremin ardından şehirlerine sahip çıkıp işlerini sürdüren esnafa teşekkürlerini iletti. 
Vali Yavuz, yapılan çalışmalar hakkında esnaflara bilgi vererek, “Malatya’yı ayağa kaldırmak için her türlü güce sahibiz ve birlikte el ele vererek bu şehri en kısa sürede yeniden inşa edeceğiz. Halkımızın bu süreçte bize vereceği destek çok önem arz etmektedir.” ifadelerini kullandı. 
Esnaflar, Vali Yavuz’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretin kendilerine moral ve motivasyon sağladığını belirttiler. 
Ayrıca, Vali Yavuz'un çalışmalarını yakından takip ettiklerini, kendisine güvendiklerini ve şehrin tekrar eski canlılığına kavuşmasında büyük katkıları olacağına inandıklarını ifade ettiler.
 

Bakmadan Geçme