• Haberler
  • Malatya
  • Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden iftar proğramı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden iftar proğramı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden iftar proğramı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden Genel Başkan Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu tarafından özel bir restoranda iftar yemeği düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Büyük Birlik Partisi BBP Malatya  Yeşilyurt İlçe  Başkanı Şinasi Yılmaz,Alperen Ocakları Malatya Şube Başkanı Yalçın Arıcak ,Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki' Dağ, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin TİNGADER Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ,Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın,Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi aileleri Genel başkanı Mehmet Zafer ve vatandaşlar katıldı.

“İftar öncesi Alperen Ocakları Malatya Şube Başkanı Yalçın Arıcak, kuranı kerim okudu”

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden  Genel Başkan Ayşe Alpaslan Ramazan ayı nedeniyle geleneksel iftar yemeğinde bir araya geliyoruz.  Korona virüs salgın nedeniyle bir araya gelmedik .Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğimiz faaliyetlerine devam ediyoruz ihtiyaç sahibi ailelerimize ramazan paketi hazırlayıp teslim ettik, sosyal sorumluluk projelerimiz var onları yapıyoruz, geçtiğimiz aylarda yetim çocuklarımız sünnet töreni yaptık dedi.

“Malatya’nın değeri olamaya devam edeceğiz” diyen Genel Başkan Alparslan Dernek olarak sosyal sorumluk projelerimize devam edeceğiz sizlere teşekkür ediyorum yönetim kurulumuz olarak her zaman Malatyalı vatandaşlarımızın emrindeyiz şeklinde konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme