Vefa bir bayrak ise rüzgarı Ülkücü harekettir...

Vefa bir bayrak ise rüzgarı Ülkücü harekettir...

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığının 12 Eylül darbesinin yıldönümünde tüm ülkücü şehit aileleri biraraya getirerek, ülkücü şehitlerin aziz ruhları için Hatim ve Mevlid-i Şerif proğramı düzenlendi.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül göreve geldiği günden bu yana , yönetimi ile birlikte yaptığı projelerle taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurarken, 12 Eylül darbesinin yıldönümünde tüm ülkücü şehit aileleri biraraya getirerek Hatim ve Mevlid-i şerif proğramı düzenlenmesi takdir ile karşılandı.


Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül konu ile ilgili olarak, "Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak 12 Eylül darbesinin yıldönümünde tüm Ülkücü şehit ailelerimizi biraraya getirerek şehitlerimizin aziz ruhları için Hatim, Mevlid-i Şerif ve yemek programı düzenledik. Şehrimizin her köşesinden, ilçesinden gelerek bu manevi havayı bizlere teneffüs ettiren şüheda emaneti, kıymetli ailelerimize teşekkür ederiz. 
Vefa bir bayrak ise rüzgarı Ülkücü harekettir...
Dün ülkücü şehit ağabeylerimiz, bugün ise Ülkü Ocaklılar tüm vatan hainlerinin karşısında aşılmaz bir kaledir. 
Yüce Allah bizleri şehitlerimize mahcup etmesin. Tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz, ruhları şad mekanları cennet olsun. Yolları Yolumuzdur " ifadelerini kullandı.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme