Yalçın Arıcak ABYB'yi Ziyaret Ettİ

Büyük Birlik Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yalçın Arıcak Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Arıcak, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerine seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Arıcak,’’ 28 yıldır bir şekilde hep mücadele verdim. Bugün de belediye başkanlığı adaylığım olsun istedim. Bu bağlamda Halka Hizmet Hakk'a hizmet düsturu ile çıktığım bu yolda, İnancım, bilgim, birikimim ve tecrübelerimle Doğanşehir 'imizin yeniden inşası ve ihyası için adım attım.Desteğinizi esirgemiyeceğinize  eminim. BBP olarak misyonumuz ve vizyonumuz hak ve adalet üzeredir’’dedi.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’un sorularına samimiyetle cevap veren Arıcak, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı destekliyormusunuz,çalışmalarını nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna da aynı samimiyetle açıklama getirerek,Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın deprem süresinde yapmış olduğu özverili çalışmalara değindi.
 Arıcak,“6 Şubat’ta yaşadığımız deprem ile  hepimiz yaralandık. Şehrimizin normalleşmesi için ,tüm birimleriyle gece gündüz demeden  yoğun çalışmalar yürüten Malatya’mız için mücadele eden bir Başkanımız var.6 Şubattan bu güne şehrimizin yaralarının sarılmasında büyük gayret sarf ettiler. Malatya son 5 yılda çok büyük hizmetlere şahit oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımızın dediği gibi  ‘Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehir Malatya’ gerçekten son 5 yılda destan yazdı. Bu şehir için büyük emekleri olan Başkanımız Selahattin Gürkan’a şahsım ve tüm Malatyalılar adına teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki gelecek 5 yılda Malatya’yı mazisine layık istikbale taşıyacaktır.Selahaddin Başkana karalama yapanlarda maalesef art niyet vardır ve tuzaktır. Kim olursa olsun yanlışın karşısındayız. Çünkü eğer Selahattin başkanın yanlışı var ise zamanında neden söylemediler. Durdular bu günümü beklediler. O yüzden bu gibi haberlere tamah etmiyoruz. Algı oyunu dikkatli olmamızı tavsiye ediyorum. Bu bizim de başımıza gelmiş olabilir. Bir suç varsa delil ve isbat lazım. Onun yeride mahkemedir. Bu yüzden insanlara tavsiyem gözünüz ile görüp kulağınızla duymadığınız sözlere  itibar etmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı. 

 

Bakmadan Geçme