Yazar Yusuf Salih Tatar, En büyük engel sevgisizliktir

Yazar Yusuf Salih Tatar En büyük engel sevgisizliktir

Malatya’da yaşayan ve enerjisi ile tüm Malatyalıların gönlünde taht kurmuş Sevim Levent okumuş olduğu kitabın Yazarı Yusuf Salih Tatar’a mesaj atarak kitabı okuduğunu dile getirince Yazar aynı zamanda Ankara’da kurulan Fikir ve Strateji Derneği Genel Başkanı Yusuf Salih Tatar ve Malatyalı Girişimciler Derneği Genel Başkanı Mikail Ünsal ve Yönetim kurulu üyesi iş insanı Yusuf Karakuş 14 yaşındaki Sevim Levent’i evinde ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Sevime kitabını imzalayan yazar Yusuf Salih Tatar ; En büyük engel sevgisizliktir. Biz sevgi ile beslenerek tüm engelleri aşıp kalpten kalbe yollar yapmaya çalışıyoruz. Sevim bizim çok kıymetli bir kardeşimiz ve her konuda onun yanında olacağız. Fikir ve Strateji Derneğini kurarken de gençlerin gençler ve gelecek için çalışacağım ülkesi için bir katma değer üreteceği bir çalışma alanı oluşturmaya çalışıyoruz. Derneğimizin birbirinden kıymetli her üyesi de her zaman Sevimin ve tüm gönlü güzel kardeşlerimizin yanında olacaktır. Çok kıymetli engelli kardeşlerimizin engelliler haftasınıda kutluyorum. Hepsini çok seviyoruz. Bizi ağırlayan Sevime ve kıymetli ailesine de ayrıca teşekkür ederim. dedi

 Malatya Girişimciler Derneği Başkanı Mikail Ünsal ise; Sevim kardeşimizi ziyaret etmek bizlerde çok büyük bir mutluluk uyandırdı. Malatya’nın genç girişimcileri olarak her zaman Sevim kardeşimizin yanındayız. Kendisi güler yüzü ve hayata pozitif bakışıyla bizlere enerji katıyor. Bu güzel günün önümüzdeki engelliler haftasına denk gelmesi de ayrı bir tevafuk oldu. Bu vesileyle engelliler haftasını da kutluyorum.
İş insanı Yusuf Karakuş da benzer mutluluğu yaşarken sevimin her zaman bir telefon uzağındayım. Tüm kardeşlerimiz için buradayız ve bu vesileyle bende engelliler haftasını kutluyorum.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme