Yerel Televizyon Kanallarımızın Spora Katkısı..!

Antrenör Mehmet Ali Lüle


4 güzide kulübümüzün olduğu bölgesel amatör liginde ekiplerimiz aynı hafta birbirleriyle karşılaştı ve hiçbir müsabakayı yerel televizyon kanallarımız maalesef yayınlamadı. Daha önceleri 1. amatör küme maçlarını yayınlayan ve bizlere bir ilki yaşatan ERTV neden bu yıl daha üst bir lig olan BAL’I yayınlamıyor olabilir? Ya da diğer kanallarımız neredeler? Sorun, düşük reyting kaygısı mı? Üstelik futbolla yatıp kalkan bir şehirden bahsediyoruz!  
Yoksa kulüplerimizin talepte bulunmaması mı sorun? 
Farklı sebepler de olabilir bilemiyorum ama Malatya amatörünün sizlere ihtiyacı var... 
Sizler, değerli futbolcu kardeşlerimize ve antrenör arkadaşlarımıza destek çıkmalı,  Malatya amatörüne gerekli katkıyı sağlamalısınız diye düşünüyorum. Özellikle sporcuların izleniyoruz hissine kapılıp daha iyi performans gösterdiği, daha kaliteli maçlar izlediğimiz müsabakaları hatırladıkça televizyonun ve sosyal medyanın spor için önemini daha iyi anlıyorum. Bu konunun gözden geçirilip çağrımıza olumlu dönüş yapılacağı konusunda fazlasıyla ümitliyim.

HAFTANIN PERFORMANSI 
HABİP AKMAN -61- (Arguvan Belediye Spor )

İlginin yoğun olduğu Arguvan ilçe stadyumunda il merkezi ve il dışından bir çok seyirci ve antrenör arkadaşlarımızla müsabakayı izleme fırsatı bulduk seyir zevki yüksek ve gergin geçen mücadelede
Arguvan Belediyespor'un genç oyuncusu oyunun iyice tıkandığı dakikalarda yaptığı hareketle Malatya İdmanyurduspor savunmasından 3 kişiyi oyundan düşürüp ceza yayı üzerinden çok şık ve düzgün bir vuruşla golünü attı. Gol dışında dinamizmi ve performansıyla göz doldurdu.
ANTRENÖR
M.ALİ LÜLE
 

Bakmadan Geçme