Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Çalışmaları

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Çalışmaları

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda;
    
    Çavuşoğlu Mahallesi yeni sanayi içerisinde şüphe üzerine durdurulan el arabası üzerinde 8 adet teyp, 3 adet hoparlör, 6 metre uzatma kablosu ve 1 adet güvenlik kamerası ele geçirilmiş konu ile ilgili 3 şahıs gözaltına alınmış tahkikata başlanmıştır.

    Yavuz Selim Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın yapılan GBT sorgusunda Malatya Ağır Ceza İlamat Masasınca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak veya Sağlama” suçundan arandığı tespit edilmiş, ayrıca şahsın 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşılmış tahkikata başlanmıştır.

     Gündüzbey Mahallesinde meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda bir adet otomatik tüfek ve iki adet fişek ele geçirilmiş tahkikata başlanmıştır.     

    Topsöğüt Mahallesinde durumundan şüphelenilen 2 şahsın yapılan üst aramasında 31,35 gr esrar ve 0.36 gram metaafetamin ele geçirilmiş olup tahkikata başlanmıştır. 

    Seyran Mahallesinde durumundan şüphelenilen bir şahsın yapılan üst aramasında 0.68 gr metaafetamin ele geçirilmiş olup tahkikata başlanmıştır.

    Özalper Mahallesinde alacak verecek meselesinden dolayı meydana gelen kesici alet ile kasten yaralama olayının şüphelisi yakalanarak tahkikata başlanmıştır. 

    Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen güveni kötüye kullanma olayının şüphelisi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

    Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması –Tehdit olayının şüphelisi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme