• Haberler
  • Malatya
  • Zafer, 'Baskil için güçlü bir kadroyla yola çıktık'

Zafer, 'Baskil için güçlü bir kadroyla yola çıktık'

Zafer, 'Baskil için güçlü bir kadroyla yola çıktık

Yeniden Refah Partisi Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zafer, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Baskil İlçesi için projelerini anlatan Mehmet Zafer, "Baskil'i halkımızla birlikte yöneteceğiz. İlçede yaşayan vatandaşların müdahil olmadığı bir yönetim şeklini hiç bir zaman tasvip etmedik,etmeyeceğiz de. 
Vatandaşlarımızın olmasını arzu ettikleri hizmetleri birlikte analiz edeceğiz,hizmetin gitmediği bir tek nokta olmayacak.
Dünyadaki gelişmelere kayıtsız kalmayacağız. İlçemizi geliştirmek,hakettiği konuma getirmek için gece uyumadan,gündüz durmadan çalışacağız. 
Kalkınmanın en temel aracı olan üretimi ayağa kaldırararak ilçemizi model,modern ve marka bir ilçe yapacağız." dedi.

Zafer, "Baskil için güçlü bir kadroyla yola çıktık. Sahili olan ender ilçelerden biriyiz ama sahile çivi çakmayan dünyada tek ilçeyiz. Tarihi ve kültürel zenginliğimizi dışa tanıtmayı düşünmeyen ve ilçeye turist gelmesin diye otel bile yapmayan bir ilçeyiz. Biz, Milli Görüş Belediyecilik anlayışıyla, ilçemizi tarımda, turizmde ve üretimde marka bir konuma getireceğiz."ifadelerini kullandı.

Baskil'de esnaf ve ev gezilierini aralıksız sürdüren Malatya'da usta radyocu Mehmet Zafer, "Nereye gittiğin, nerede durduğunun önemi, en çok kiminle ve nasıl durduğuna bağlıdır. 
Bir duruşun varsa hasmın da olacak, hısmın da . Önüne engeller koyanlarla vakit kaybetme, yanında duranların kıymetini bil ve engelleri birer birer aşarak yoluna devam et.Baskil için güçlü bir kadroyla, ilçemizi model, modern ve marka ilçe yapacak projelerimizle geliyoruz. " şeklinde konuştu.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme