• Haberler
  • Malatya
  • Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Farmaz'ın seçim ofisi açıldı

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Farmaz'ın seçim ofisi açıldı

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Farmaz'ın seçim ofisi açıldı

Malatya Zaviye Mahallesi Muhtar adayı, başarılı iş kadını Tuğba Farmaz’ın seçim ofisi kalabalık ve görkemli bir şekilde açılışı gerçekleştirildi.
Muhtar Adayı Farmaz’ın seçim ofisi açılışına, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan, Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı Zeki Dağ,Akçadağ der Genel Başkanı Murat Maskar, Büyük Birlik Partisi MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım çok sayıda basın mensubu ve stk’lar katılım sağladı..
Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farmaz açılış konuşmasında, “  Yeni Bir başlangıç yaparak mahallemizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Hep birlikte mücadele edeceğiz.İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet.. Hep el ele, gönül gönüle olacağız. “ dedi.
Akçadağ der Genel Başkanı Murat Maskar da yaptığı konuşmada, “ Tuğba Farmaz ile Akçadağ der Genel Başkanlığında beraber çalıştık. Başarılı ve bir o kadarda tuttuğunu koparan bir hanımefendi. Zaviye Mahallesi bu konuda çok şanslı. Tüm mahalle sakinlerine şimdide hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Seçim ofisine katılım sağlayan Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Bilal Yıldırm ise yaptığı konuşmada, “ Öncelikle her birinize toplumsal sorumlulukta ‘ben de varım’ dediğiniz, mahallelerimize, ilçemize hizmet etmek adına yola çıktığınız için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Büyükşehir’e seçildiğim takdirde ortak akıl ve istişareler ile hizmet edeceğiz muhtarlarımız ile. Bir nevi Muhtarlar bizim elimiz , kolumuz, gözümüz olacak. Mesai arkadaşlarımız olacak. Tüm muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme