• Haberler
  • Malatya
  • Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz'dan ABYB'ye 10 Ocak ziyareti

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz'dan ABYB'ye 10 Ocak ziyareti

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz'dan ABYB'ye 10 Ocak ziyareti

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette  31 Mart yerel seçimler üzerine konuşularak Farımaz’ın muhtarlık adaylığı üzerinde duruldu. Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şubesi yayın organları hakkında övgüyle bahseden Farımaz yayın hayatında başarılar diledi. 
Yerel seçimlere yönelik olarak muhtar adaylıkları süreci hakkında  da görüş belirten Farımaz “Muhtarlık gerçekten çok önemli bir müessesedir. Devlet ve millet arasında bir köprüdür ve bu köprü görevini de muhtarlar yapmaktadır. Muhtarlar mahallenin sorunlarını tespit edip devletin tüm ilgili birimlerine aktarıp çözüm bulmasını sağlıyorlar. Yerel seçimde mahalle muhtarlıklarına aday olan ve halen görevini sürdüren tüm muhtar adaylarımıza ve muhtarlarımıza başarılar dilerim. İnşallah mahallelerine yakışır hizmet edecek, mahallelinin sorun ve dertlerine çözüm bulabilecek kişiler seçilir” dedi.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise,   Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz’a ziyaretten dolayı teşekkür etti, başarılar diledi

Bakmadan Geçme