Gürsoy: ' Yeşilyurt İçin Yeni Bir Başlangıç '

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında ‘Basın Konteynırlarını’ ziyaret eden CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, Yeşilyurt İçin Yeni Bir Başlangıç yapmak istiyoruz dedi.
Gürsoy, “ Seçimlere az bir süre kaldı. Şunu belirtmekte fayda görüyorum. Yaklaşık 1.5 -2 ay gibi zamanda Yeşilyurt’ta gezmedik yer bırakmadık. Her bir vatandaşımız değişim istiyor. Şunu belirtmek isterim ki, Esnafımızın yanında olacağız ve Sanyimizi güçlendireceğiz.  Esnafımızı güçlendirmek için esnaf güçlendirme fonunu mutlaka kuracağız. Bu fonla esnafımıza fatura desteği sağlayacağız. Sanayicilerimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda meslek kursları açarak Malatyalı gençleri istihdam alanında hazırlayacağız. “ dedi.
CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, “Belediye yönetiminde israfı bitireceğiz inşallah bereketi getireceğiz. Belediye kaynaklarımızı ranta ve küçük bir ayrıcalıklı gruba değil, tüm Malatyalı hemşehrilerimize açacağız. Bununla birlikte alınan kararları, ihaleleri Malatyalılarla paylaşarak şeffaf belediyeceilik anlayışını hayata geçireceğiz. Akabinde Malatya’mızı STK’larla, meslek odalarıyla, Kanaat Önderleriyle birlikte yöneteceğiz. “ ifadelerini kullandı.
Her kesime hizmet ulaştıracak yeni hizmetler kazandıracaklarını dile getiren Gürsoy, “ İlçemiz içerisinde İnternet ve çay, kahve ikramı sunan Gençlik merkezleri açacağız. Kadınların birlikte vakit geçirebilecekleri, birlikte üretecekleri kadın dinlenme merkezlerini hizmete sokacağız. Emeklilerimiz içinde kıraathaneleri ile yaşlılarımızın daha keyifli vakit geçirecek mekanlar açacağız.” Şeklinde konuştu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy’a başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme