Malatya'da Oryantiring Sporcuları 6 Şubat Depremi'nin Yıl Dönümü'nde Yarıştılar

Malatya'da Oryantiring Sporcuları 6 Şubat Depremi'nin Yıl Dönümü'nde Yarıştılar

Asrın Felaketi olan 6 şubat 2023 Depremi’nin üzerinden henüz bir yıl geçmiş olmasına rağmen İlimizde Oryantiring Branşı’nda yaraları sarmaya devam ediyoruz.
11 ilde eş zamanlı yaşanan 6 Şubat Depremi’nin yıl dönümünde Oryantiring  Sporcuları kıyasıya yarıştı.
Türkiye Oryantiring Federasyonu 2024 yılı Malatya İl Faaliyet Takvimi’nde yer alan 6 Şubat Depremi’nin Yıl Dönümü münasebetiyle büyük katılımla Oryantiring Yarışması düzenlendi.
Etkinlikte söz alan, Malatya Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet ÖZGÜL konuşmasında;6 Şubat Depremi’nin yıl dönümü Oryantiring Yarışması’na  hoş geldiniz. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde Spor Ailesi olarak birlikteyiz. Oryantiring  Branşı’nı yakından takip ediyorum. Sizlerin özverili çalışmalarınız bizleri çok mutlu ediyor. Malatya Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak tesislerimiz ve bizler her daim spor ve sporcunun yanındayız., Antrenörlerimizin gayretli çalışmaları ve başarıları bizleri mutlu ediyor. Ailelerimizin öz verisi ve destekleri çocuklarımızın başarısın temelini oluşturuyor. Bundan ötürü antrenörlerimizi, ailelerimizi, sporcularımızı ve hakemlerimizi yarışmalarda  göstermiş olduğu ilgiden ötürü kutlar, başarılarının devamını dilerim.’’Dedi. 
Konu ile ilgili Basın Açıklaması yapan, Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN;’’ Hep beraber geçmişin izlerini ve yaralarını Oryantiring Ailesi olarak sarmaya devam ediyoruz. 6 Şubat 2023 Yılı’nda 11 ilimizde yaşanan Asrın Felaketini hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız. İlimiz Oryantiring Ailesi olarak, faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz.
Yaralarımızı sarmada bizlere her türlü desteği sağlayan başta, Malatya Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet ÖZGÜL  ve  Gençlik Spor Şube Müdürümüz Murat İRTENİ olmak üzere desteklerinden ve emeklerinden ötürü İlimiz Oryantiring Ailesi olarak herkese sonsuz teşekkür ederiz.’’Dedi.
Program sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Malatya Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet ÖZGÜL takdim etti.

Bakmadan Geçme