Niloya ve Arkadaşları Elazığ'a Geliyor

Niloya ve Arkadaşları Elazığ'a Geliyor

Türkiye'nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, "Müzik Kutusu Müzikali" kapsamında Elazığ’a geliyor. Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayında çocuklar için özel olarak düzenlenen etkinliklerde çizgi kahraman, en yakın arkadaşları Mete ve Tospik’le beraber hafızalara kazınan şarkıları ve eşsiz sahne gösterileri eşliğinde unutulmaz bir deneyime imza atmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda çizgi kahramanlar, minikleri 23 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’ne gizemli bir sesin peşine düştükleri maceraya davet ediyor.

YouTube’da 5 buçuk milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni topluyor. Ekranların sevilen yerli çizgi kahramanı, eğlenceli şarkıları ve göz alıcı dekoruyla çocuklara muhteşem bir zaman dilimi vadeden müzikali “Müzik Kutusu” ile şehrine geliyor.

Türkiye’nin birçok iline konuk olan Niloya ve arkadaşları; doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar verirken, eğlenceli bir zaman dilimi sunuyor. Bu kapsamda Ramazan ayında çocuklar için özel olarak düzenlenen etkinliklerde çizgi kahramanlar minik dostlarını 23 Mart Cumartesi günü 20.30’da Ahmet Tevfik Ozan Kültür Fuar ve Kongre Merkezi’ne unutulmaz bir deneyim yaşamaya çağırıyor.

Ses Nereden Geliyor?

Çocukların psikolojik gelişimini olumlu yönde etkilemek ve katkıda bulunmak amacı ile senaryosu psikologlar ve pedagogların görüşleri ile hazırlanan Niloya, müzikaliyle hayranlarını keyif dolu bir hikâyeye çıkarıyor. Arkadaşı Mete ile gizemli bir ses duyan Niloya sesin nasıl ve nerden geldiğinin peşine düşer. Buldukları eski bir radyodur. Sonrasında babasına ait olduğunu öğrendiği radyoyu bıraktığı yerde bulamaz. Niloya karşılaştığı meraklı kargalardan yardım ister; kukla oynatıcısında gördüğü başka bir radyo kafasını karıştırır. Uzun ve sürprizli bu serüvende Mete, Murat, baba, Tospik ,Bay vakvak ve Kargalar Niloya’nın yol arkadaşları olacaktır.

Bakmadan Geçme