Başkan Yavuzkurt'un Yeni Yıl Mesajı

Başkan Yavuzkurt'un Yeni Yıl Mesajı

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, yayınladığı yeni yıl mesajında 2022 yılının tüm Malatyalılara ve ülkemize sağlık, başarı mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Yeni Yıl Dolayısıyla Yayınladığı Mesajda, "Yeni Yılın Hem Ülkemiz, Hem de Tüm Dünya İnsanları için Barışın, Sevginin ve Hoşgörünün Hâkim Olduğu Bir Yıl Olmasını Diliyorum" dedi.
Başkan Yavuzkurt yaptığı yazılı açıklamada, acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle bir yılın geride kaldığını belirterek "Yeni ümitler ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır" dedi.
Başkan Yavuzkurt “Yeni yılda ve daha nice yıllarda halkımızın gücüne inanarak, ümidimizi canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan, kardeşlik hukukuna sadık kalarak tüm Türkiye’ye ve Malkaralılara huzur ve güven ortamında sağlıklı ve sıhhatli yeni yıllar temenni ediyorum” dedi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme