Her üç dosyadan ayrı ayrı tutuklandı

Her üç dosyadan ayrı ayrı tutuklandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce kentimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığı ve sürdürülebilirliği kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; 

•    03.11.2021 günü ilimiz merkezinde 3 farklı markette meydana gelen gasp olayı şüphelisi çıkartılmış olduğu adli mercilerce her üç dosyadan ayrı ayrı tutuklanmıştır.
•    Başharık Mahallesinde bir araçtan hırsızlık olayının şüphelileri yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilerek çalmış olduğu para ile almış olduğu 1 adet cep telefonu, 1 adet kol saati, 1 adet çakmak ve 982 TL nakit para ile yakalanmış tahkikata başlanmıştır. 
•    Mücelli Caddesinde bir depodan 4 adet duvar saati, 7 adet alüminyum vazo, 1 adet bardak vazo, 1 adet piknik tüpü ve 2 poşet malzemenin çalınması ile ilgili olarak güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış 05.11.2021 günü adli mercilere sevk edecektir.
•    Ayrıca ilimizin farklı yerlerinde şüphe üzerine durdurulan şahısların üzerinden 3 adet tabanca, çok sayıda fişek, bir adet kesici alet ve 22 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme